Дневен Хороскоп за четвъртък (01.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за Днес (01.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че денят ви  ще бъде благоприятен за покупки. Любовта и работата днес ще бъдат несъвместими за вас. Много скъп за вас човек, днес ще ви изслуша и ще подкрепи вашите цели и мечти. За родените във вторник е възможно да се запали стар любовен пламък.

Скорпион

Днес е съдбовен ден за разделените или разведените. Нещата ще се развият добре за вас и е възможно сдобряване. Но, внимавайте с някои дребни недоразумения. Дайте път на доверието. Родените в неделя и четвъртък ще имат възможност за ново запознанство. Постарайте се още в началото да покажете кои сте и какво точно искате от тези взаимоотношения.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп днес предупреждава, че това не е ден, благоприятен за вземане на решения. Възможно е да направите някои на пръв поглед дребни грешки, които обаче ще ви наранят или навредят с времето. Критиките на другите отправени към вас са твърде много. опитайте се да извлечете най-доброто от тази ситуация и да продължите напред. Не разчитайте на другите да разрешат вашите проблеми. Можете да бъдете победител, но само ако се борите с помощта на вашите уникални и силни страни.

Козирог

Положителен ден за вас. Благоприятен за обвързване или сключване на брак. Инвестиции от всякакъв вид ще бъдат под щастлива звезда. Ново приятелство с доста по-възрастен човек от вас. Нова любов на хоризонта – нежна и романтична. Ако имате разочарования в любовта, ще ги преодолеете.

Водолей

Странен ден за вас изпълнен със странни ситуации. Днес може да ви се наложи да проявите цялата дипломация, на която сте способни, за да преодолеете деликатен етап  през деня. Проявете дипломация, но не се отказвайте от основанията си. Когато вярвате, че всичко е вече изгубено, Юпитер ще разпали у вас нова надежда за добри възможности.  Не го вземайте навътре, ако някой ви обиди. Не след дълго той сам ще се поправи и извини.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви предупреждава, че е възможно да имате финансови проблеми или ядове с банки. Днес някой ще се опита да ви въвлече на всяка цена в безплодни дебати и спорове. Бъдете твърди. Родените в неделя ще имат успех в работата или бизнеса. Внимавайте с вашата гордост, за да не плащате твърде скъпо за това.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.