Нели Конуей пристига отново в България съвсем скоро

0
377

Всички приятели на Нели Конуей са щастливи да научат последната новина – Нели Конуей идва отново в България

След като проведе  два пъти в София Ангелски семинари, многобройните приятели на Нели Конуей започнаха да настояват за още. Нели и Ангелите не могат да откажат. Ще има трета серия Ангелски семинари и многобройни срещи с обичаните приятели.

Поредицата семинари ще се проведат под наслов:  „СЪБУЖДАНЕ НА ТВОРЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ И ПОДОБРЯВАНЕ НА
ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА МАТЕРИАЛИЗИРАНЕ НА МЕЧТИТЕ С АНГЕЛИТЕ И С  КУНДАЛИНИ ЙОГА – 9 уникални семинара с Нели Конуей“

Преподават се за първи път в България!

Ето какво сподели с нас лично Нели Конуей:



Изпитайте лечебната сила на ангелите и кундалини йога, 5,000 годишната  технология за щастие.

Потопете се във вълшебството на ангелите, архангелите и феите с Нели Конуей. Семинарите са на български език, с музика, пеене, медитации и релаксации.

Кулминацията е на 8 ноември, Архангелов Ден – 31 мин. медитация, колективна молитва за просперитета на България и всички   българи по света.“

nelly-sofia
Нели пристига отново на родна земя скоро Сн: архив на Nelly Coneway

Място на провеждане: София, парк хотел Москва 2 – 8 ноември.

Вход – 444 лв. за 7 дни кундалини йога семинара и 2 ангелски семинара, преведени по  банков път преди семинарите, до края на октомври. Записване на място – 500 лв.

Записването е окончателно, няма връщане на таксата за неучастие в семинарите.  Местата в залата са ограничени, моля не чакайте последния момент да се запишете.

Залата е просторна, отоплена и има мокет на пода. Моля донесете си йога постелка или  хавлия, която да сложите на пода, и възглавничка за да ви е по-удобно.

Ако нямате  постелка за йога, говорили сме с българска компания, която ще донесе постелки за продаване и ще можете да си закупите на място.

Моля, носете удобни дрехи за йога, бели на цвят, за предпочитане е да са от естествен цвят. Ако сте много чувствителен към енергии, моля донесете си покривало за главата – бяла шапка или лек шал.

Носете си вода за пиене.

Записването – видео или аудио – по време на семинарите е забранено от уважение към  всички участници. Всеки идва с целта да се излекува и да промени живота си към по-добре, и не бива да се притеснява.

Моля, не използвайте алкохол, наркотици и др.  стимулиращи напитки, преди семинарите.

По време на кундалини йога клас се отделя огромно количество енергия, освобождават се блокажи, които сте имали с години, така че оставете тялото и духа си да се лекуват по естествен начин. Медитациите ще вдигнат енергията ви много високо, няма нужда от стимуланти!

Кундалини йога и Ангелската терапия работят и помагат.

Със записването си за тези семинари вие декларирате, че сте в добро физическо, психическо и емоционално здраве и не сте под наблюдението на психиатър.

Ако поведението ви е обидно, арогантно или притеснява другите участници или  организаторите на семинарите, вие ще бъдете помолен да напуснете и таксата за семинара няма да ви бъде върната.

Благодарим ви за уважението към всички и всичко в залата.

Ние всички сме едно и сме тук на Земята да си помагаме.

Много ви моля не взимайте нищо, което не е ваше! Благодаря!

За бременни жени – йогата е подходяща само с писменото разрешение от лекаря ви.  Нели ще покаже и алтернативни упражнения на бременните.

Деца под 16 г. не се допускат, за тях има друг тип йога упражнения, които не са включени в тези семинари. Благодарим ви за разбирането!

Кундалини йогата е сутрин засега, но ако залата се напълни и има желаещи, Нели ще включи допълнителни класове вечер 19.00-21.00 ч.

Таксата ще е същата и ще включва кундалини йога семинарите и ангелските семинари през уикенда. Можете да изберете йога сутрин или вечер.

Моля прочетете програмата и ако имате въпроси пишете ни на ем:  KundaliniAngelBG@gmail.com

Записването за семинарите става след заплащане на таксата. Информацията за  заплащането ще бъде сложена тук скоро. Благодарим ви за търпението.

Цялата програма е качена на страницата на Нели Конуей във Фейсбук  BULGARIAN ANGELS.

Нели Конуей е сертифициран учител по кундалини йога и медитация от KRI, Кундалини Рисърч Института в Америка – 1 и 2 ниво, също е сертифициран учител по йога за бременни.

В продължение на много години практикува и преподава кундалини по цял свят.

Сертифицирана е от д-р Дорийн Върчу като Ангелски  терапевт напреднало ниво, сертифициран хипнотерапевт е, също е сертифициран четец на минали животи.

В продължение на много години изучава и практикува четене на енергиите на лицето, така както е преподавано от Йоги Баджан.

Повече за Нели  може да прочетете на уеб страницата й www.NellyAngel.com.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.