Месечен Хороскоп за Октомври 2015 г. Всички зодии. Част 1

Ето какво ви очаква според вашият Хороскоп за месец Октомври 2015 г. Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Риби.

Според  подредбата на звездите  и планетите, ето какво  вещае вашият Хороскоп:

Овен

Според вашия Хороскоп за месец октомври: Вие сте знака на инстинкта и действието и нищо не може да ви възпрепятства. Овладейте вашата импулсивност и не правете прибързани неща. Любов: През месеца ще бъде многопластова, цветна и страстна. Това ще бъде период на планиране и вземане на решения. Работа и пари: Пазете се от гафове и грешки по невнимание. Парите ви ще бъдат плод на вашите усилия и няма да дойдат наготово. Здравословно: Възможно е да се чувствате малко по-нервни и да имате проблеми със съня.

Телец



Този месец ще бъде за вас много позитивен.  Ще имате много възможности и благоприятни ситуации във всяко едно отношение. Не ги пропускайте! В любовта: Венера все още ви се мръщи, но все пак ще ви даде възможност да живеете в една магическа любовна атмосфера. Ако имате скрити любовни желания и чувства, през октомври е вероятно да се реализират. Работа и пари: Шанс да спечелите от лотарията или някой нещо да ви дари. Здраве: Енергията и здравето ви през този месец ще бъдат на върха! Не прекалявайте с храненето.

Близнаци

Благоприятен период за социални взаимоотношения, нови запознанства и забавления. Любов: Възможно е да бъдете провокирани да си зададете някои въпроси, на които няма да намерите отговор веднага. Бъдете внимателни и не вземайте решения, за които може да съжалявате утре. Недоволството и напрежението ви ще отминат и ще погледнете на нещата малко по-зряло и реално. Работа и пари: Възможно е да имате финансови проблеми и на работното място, но вашите дипломатичност, старание и предпазливост ще ви помогнат. Здраве: Възможно е този период да бъде малко по-проблемен.

Рак:

Вашият Хороскоп за месец октомври показва: Период изпълнен с оптимизъм, но и доста нервност на моменти. Вината за това е на Меркурий, но всичко ще бъде преходно, защото Юпитер ви държи под око и ще ви защити. Любов: Горещи емоции. Накрая на периода ще има разведряване. Работа и пари: Стабилно и обещаващо. Внимавайте в отношенията си с клиенти и колеги. За търсещите работа: бъдете по-настоятелни и потърсете начин да станете по-конкурентноспособни. Здраве: Опитайте се да се храните с по-здравословна храна.

Лъв

Период на общителност и воля за забавления. Възможно е да се запознаете с нови хора, създавайки добри контакти свързани с работата. Подобряване на семейните отношения. Любов: Период изпълнен с вълнуващи емоции и нови завоевания. Работа и пари: Ще имате някои малки възможности за увеличаване на приходите. Здраве: Стабилно през целия месец.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият месечен хороскоп.

Дева

Вашият Хороскоп за месец октомври предупреждава, че е възможно да имате някои неприятни ситуации, затова разчитайте само на себе си. Любов: Този период може да се окаже много важен за любовта. може би най-важният от цялата година. Време, когато ще престанете да мълчите, за нещата които ви нараняват. Възможност да напуснете вашето минало и да отворите нова страница. По-смело! Дойде време да покажете на света кой сте и какво искате. Работа и пари: Благоприятен период, но не и стабилен. Здраве: Ще бъдете в тонус през цялото време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.