Дневен Хороскоп за петък (02.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за Днес (02.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес ще направите нещо правилно, което ще повлияе в бъдеще на  начинът ви на живот. Ако имате намерение да се разправяте с някого и да си изяснявате взаимоотношенията – днес не е моментът. Има човек, който се интересува и държи на вас. Опитайте се да го откриете и да му обърнете внимание, тогава ще видите как разцъфва неговото приятелство или любов. Труден ден по отношение на работата и семейството. Възможност да спечелите от лотария.

Скорпион

Споделете намеренията и проектите си само на хора, на които имате наистина голямо доверие.Ще чуете новини от човек, който се намира много далече от вас. Не бъдете ревниви и се опитайте да прецените реално дали изобщо имате основание за подобни чувства. Близки до вас хора ще ви дадат правилно предложение за разрешаване на ваш проблем.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп предупреждава, че неочаквана ситуация ще ви завари неподготвени. Не го показвайте и се опитайте да реагирате правилно. Днес ако направите дори и малко добро на някой човек в нужда, след време това ще ви се върне стократно.

Козирог

Пребройте до десет преди да съдите другите! Един ден те може да ви напомнят за това. Разногласия с колеги и приятели. Недоразумения с близки и роднини. Опитайте се да говорите и да обясните по-добре. Днес не допускайте колебания. Многото увъртания ще ви доведат до вземане на неправилни решения, които със сигурност ще повлияят лошо на вашето бъдеще. Ограничете контактите си с хората, ако не сте в добро настроение.

Водолей

Слухове и клюки могат да ви наранят в дългосрочен план.Опитайте се да изчистите името си, като представите неоспорими факти. Някакво недоразумение може да ви изнерви. Но, скоро забавна случка ще ви развесели. Не прибързвайте да се поддавате на желанието за  промяна. Не е дошъл още моментът за това.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви предсказва, че днес ще бъде ден на изненадите. Те ще са в любовта и в работата. Нови идеи и нови надежди ще се появят днес за вас. Ситуацията в семейството ще бъде леко объркана, опитайте се да изясните недоразумението.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.