Дневен Хороскоп за петък (02.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето съветите и предупрежденията, които ви отправя вашият Хороскоп за Днес (02.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня: не бързайте да сключвате договор или споразумение, за да не ви подведат или излъжат. Бъдете внимателни и с приятелите, които допускате до себе си. Следете здравето си и не прекалявайте с алкохола.

Телец

Ще бъдете привлечени от красиви и скъпи неща. Внимавайте да не прекалявате с покупките. Бъдете по-търпеливи и толерантни. Помислете преди да посочите с пръст някого. Не очаквайте вашият  партньор винаги да се съгласява с вас. Днес хубави думи от приятели ще подобрят вашето настроение. Някой ще ви донесе важно послание. Изслушайте го.



Близнаци

Днес ще чуете добра новина. Завистлив човек се опитва да ви провокира. Бъдете внимателни и не се предоверявайте на красиви думи. Някой ви е забелязал и ще се опита да се приближи до вас, за да ви сподели какво чувства. Опитайте се да отсеете доброто от злото, за да можете да вземете правилно решение в деликатна ситуация.

Рак

Според днешния ви Хороскоп трябва да бъдете внимателни и да не разкривате своите тайни пред другите хора. Решете се веднъж завинаги и направете правилния избор в любовта. Ако имате тайна любов или  любовна афера, днес е вашият шанс да си извоювате обещание за сериозна връзка от партньора. Не забравяйте, че добрите обноски са много силен коз.

Лъв

Добър ден за кандидатстване за кредит. Ограничете разходите до минимум. Не вземайте никакви решения свързани с любовта. Не разчитайте на хора, които не са достатъчно сериозни, защото това може да ви изиграе лоша шега.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп съветва да бъдете по търпеливи и толерантни към партньорите си, защото те наистина имат нужда от това. Изслушвайте ги повече. Ако имате възможност, най-добре е да прекарате този ден усамотени или с пуканки на дивана пред телевизора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.