Ето така можете да привлечете парите към вас

0
522

Този метод е лесен за изпълнение

Съществуват много поличби за привличането на парите към вас.

Всички народи вярват, че могат да привлекат парите чрез помощта на огледало. Същият този предмет, който може да събуди безпокойството ви, ако се счупи.
Някои гадаят за бъдещия си съпруг по огледалото, твърдейки, че виждат образа му, други пък покриват огледалото, когато някой в къщата почине. Изобщо огледалата са натоварени с двойствен характер. Твърди се, че половината от огледалото е в нашия свят, а другата половина е в света на загадките.

Именно поради тази причина в източните народи битува вярването, че огледалото отразява както положителната, така и отрицателната енергия.

Този метод е лесен за изпълнение
Този метод е лесен за изпълнение

Руските учени пък твърдят, че огледалото фиксира емоциите ви и след това ги предава на човека, който се огледа в него след вас.
Освен това огледалата притежават мощна сила да запомнят информация, която могат да предадат след това. Затова, когато се погледнете в огледалото не пропускайте да си пожелаете здраве и късмет.
В моментите, в които сте болни или се чувствате преуморени, избягвайте да се оглеждате в огледалото.
Старайте се да поддържате огледалата в дома си безупречно чисти. Веднага ги измивайте, след като в дома ви се разрази скандал, за да заличите всички беди от тях.



След всичко казано дотук е време да ви разкрием и как можете да привлечете парите към вас чрез огледалото.
Поставете на масата три зелени свещи като зад всяка от тях изправите по едно огледало, за да се образува триъгълник с много отражения. Вземете и една банкнота, погледнете в огледалото срещу вас и изречете „от едно към три, от три към девет, расти, расти”, след което капнете восък върху банкнотата и я залепете под масата, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.