Здравко от „Ритон” със страшна обида към Кичка! (Виж какво й изкрещя)

0
288

Здравко от „Ритон” изригна грозно срещу Кичка Бодурова

Здравко от „Ритон страшно обиди Кичка. Като истински балансьор Катя успя да кротне съпруга си. Въпреки че търсеше оправдания, все пак гневливеца намери сили, за да й се извини. Това предизвика одобрението на останалите, но Кичка дълго не успя да забрави, че я нарече „кукумицин”.

Скандалът се разрази за парченце шоколад. След почти три месеца престой в Къщата противоречията и добрия тон остават на заден план. Забавленията и смеха също се изблъскват в кьошето. Изолацията и съжителството с много хора, с различни характери се отразяват все по-негативно на съквартирантите.

Здравко от "Ритон" грозно изригна срещу Кичка
Здравко от „Ритон“ грозно изригна срещу Кичка

След като Преслава пожела и ВИП Брадър я пусна от Къщата, тя измоли от него последен жест към останалите. Топ певицата поиска от Големия брат алкохол, а плеймейтката Светлана Василева жадна за шоколад се примоли за сладкото изкушение.

Джино посегна на масата да си отчупи парче, но моделката остро реагира срещу „посегателството”. Ритонецът Здравко я защити, но пък Кичка бе на страната на Джино. „Това момче по цял ден ви чисти и прислугва”, заяви тя. Това подпали фитила на Здравко и той „изсипа” върху й цяла кофа с епитети.



Кухнята се оказа меката на раздора и сблъсък на характери. За да се разбере кой ще е властелина на кухнята, ВИП Брадър раздели съквартирантите в нова мисия. Те трябваше да се дърпат с въже и целта беше маса с продукти. Който я достигне и напълни количката повече, той печели. Капитан на червените стана Здравко, а в синия отбор попадна Кичка.

Само с двамата играчи Люси и ММА боецът Деян Топалски, сините спечелиха правото да свещенодействат в кухнята. Сините получиха за награда още продукти, а червените са оставени на „социални помощи”. Здравко от „Ритон” много тежко прие загубата. Съотборникът му Джино изригна срещу Деян Топалски и го обвини, че не се е отказал от неравностойната игра, само заради голямото си его.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.