Седмичен хороскоп от 29 септември до 5 октомври 2014 г. – 2 част

0
284

Вашият седмичен хороскоп (от 29 септември до 5 октомври 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица не губете време и сили за дребни детайли, очакват ви големи дела. Успехът ще зависи от способността ви трезво да преценявате конкретната ситуация. Не прибързвайте и помислете добре. В живота ви се появяват нови хора и сега е важно всичко започнато да се доведе до логичния край.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица в душата ви цари спокойствие. Запазете увереност в собствените способности и избраната посока, и появяващите препятствия ще бъдат преодолени. Почивните дни са благоприятни за общуване. Не пренебрегвайте желанията на близките до вас хора, в противен случай ще имате причина да ревнувате.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица бъдете скептични към твърде примамливите предложения. По правило, само на късмет не се разчита и за да спечелите много, сега ще трябват и много усилия. Не допускайте някой да се облагодетелства за ваша сметка, проверявайте всяка информация, касаеща финансовото ви благополучие.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп тези дни едва ли ще са най-спокойни във всяко отношение. Вероятно някой с удоволствие очаква вашата поява и ще поиска да прехвърли товара си върху плещите ви. През настоящата седмица разчитайте повече на себе си и ще избегнете възможните недоразумения.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица е по-добре да действате според предварителния план, но за целта е добре да имате такъв. Не е излишно да предвидите и резервен вариант при промяна на обстоятелствата. Тези дни са благоприятни за нови контакти и запознанства. Вглеждайте се по-внимателно в хората, сега имате шанса да срещнете наистина сродна душа.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ще настъпи вашият звезден час, затова бъдете готови да се възползвате от шанса в пълна степен. С деловитост и общителност вие привличате нови делови партньори, а това позволява да утвърдите своите позиции. Подарете си един романтичен уикенд или организирайте парти и споделете постиженията с хората, които ви ценят!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.