Така поддържат форма известните

0
349

Изберете си вашият метод и се захващайте

Едни от най-известните красавици в световен мащаб разкриха как поддържат добрата си форма.

Една от най-известните актриси в Холивуд – Дженифър Анистън,за която в началото на септември излезе информация, че е в очакване на близнаци поддържа формата си чрез будокон – фитнес режим, базиран на медитация и йога.

Един от най-известните модели Миранда Кер пък поддържа своята форма чрез 15-минутни тренировки.
Тя е категорична, че резултатът се крие в постоянството. Моделът редува 15 упражнения по избор в продължение на една минута.

Изберете си вашият метод и се захващайте
Изберете си вашият метод и се захващайте

Друга от известните актриси – Кейт Босуърт, която има перфектно тяло твърди, че го поддържа с бягане. Освен, че тонизира мускулите си и изгаря калории, този спорт я изпълва с щастие.
След бягането идва ред на силовите тренировки и завършва с плуване.



Сестрата на Кейт Мидълтън пък залага на пилатес.
Ева Лонгория пък обича кардио тренировките, които според нея изсмукват безотказно заоблеността, която измъчва много жени по света.
Именно това е методът, който може да превърне всяка закръглена дама във вейка, твърди тя.

За представителите на силния пол може би методът на Кармен Електра ще се види най-добър, защото тя поддържа форма чрез стриптийз.
През годините сериите й със стриптийз упражнения се превърнаха в истински хит, а тя безспорно си спечели титлата „новатор” в тази област.

Виктория Бекъм поддържа форма чрез йогалософия. Може би ви звучи „извънземно”, но е факт, че редица известни личности от години са откачили по този начин за поддържане на формата. Йогалософията представлява гибридна йога, миксираща тонизиращи упражнения с йога пози.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.