Светът полудя по 2-годишния Арат

0
235

Малкият Арат е ненадминат каскадьор

Светът лудна по 2-годишният Арат от Бабол, Иран.

Родителите на малкия Арат твърдят, че двегодишният им син е ненадминат каскадьор, а дарбата му е свише, тъй като тренира само по 10-20 минути дневно.
Бащата на малкото момче – Мохамед твърди, че един ден, когато се върнал от работа и сложил пръст в ръчичката му, той просто се хванал здраво и вдигнал и двата си крака от земята. Тогава бащата забелязал необичайната сила, която притежава Арат.

От този ден нататък родителите на малкия Арат започнали да качват клипчета от изпълненията му в Инстаграм. Те твърдят, че са успели да заснемат номера, когато го е практикувал едва за втори път.

Малкият Арат е ненадминат каскадьор
Малкият Арат е ненадминат каскадьор

Любимият номер на 2-годишния Арат е задното салто. Според родителите му, той е в състояние да усвои всеки нов номер само след десетминутни тренировки.



При все, че все още е на изключително крехка възраст, Арат е усъвършенствал както редица традиционни гимнастически трикове, така и сложни йога-пози.
Арат вече е готов каскадьор. От клипчетата, които са публикувани в мрежата ясно се вижда, че малчуганът прави каскади на необичайни места в дома си – шпагат върху телевизора, стълбите или кухненските шкафове, катери се и по стените.

Другото необичайно, което може да прави малкият Арат са лицевите опори, забележете с 6,5 килограмови тежести върху гърба си, както и коремни преси, отново с тежести.
Предвид таланта, който проявява двугодишното момче, родителите му, са убедени, че занапред ще постигне големи висоти в спорта и ще стане недостижим, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.