Изтекоха сензационни разкрития за последния сезон на „Под прикритие“

0
259

Един от най-хитовите български сериали през последните години – „Под прикритие“ се завръща с гръм и трясък

„Под прикритие“ – най-гледаният и обичан български сериал в родния ефир се завръща с гръм и трясък с най-новите образи, мафиотски сблъсъци, нови роли и екшън каскади.

Сериалът ще се появи на екран в края на ноември, когато по Българската национална телевизия ще стартира последният пети сезон на култовата поредица, съобщи новината „Труд“.

Все още текат снимките от новите епизоди, част от които бяха снимани на морския бряг. По думите на хора от екипа на „Под прикритие“, снимки са правени на Несебър, Бургас, Свети Влас, както и автентични кадри ще видим от две ромски махали от Каблешково.

Според изтеклата вътрешна информация, и в новия сезон ще има кръв, екшън, смърт и много преследване. Зрителите ще бъдат очаровани от поредната завръзка на действието.



pod-prikritie
„Под прикритие“ отново при нас

След като предишният сезон – четвъртият, приключи със разстрелването на Джаро и драматичното разкриване на Мартин, сега зрителите ще видят финалните серии, изпълнени със сензационни действия, убедително твърди Севда Шишманова, програмен директор на БНТ 1.

И през петия сезон ще можем да се насладим на феноменалната игра на култовите герои от „Под прикритие“ – Куката, Ерол, Иво, Попов, Ния, Големия Близнак. Но този път ще видим и нови персонажи.

Ще гледаме Бойко Кръстанов, който ще се превъплъти в ченге под прикритие.

Ще се радваме на сценичното присъствие на едни от най-големите звезди на националните театрални и телевизионни продукции, а така също и на редица чуждестранни актьори.

Режисьорите на епизодите от петия, последен сезон, на „Под прикритие“, са Виктор Божинов, Димитър Митовски, Зоран Петровски.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.