Вашият Дневен Хороскоп за понеделник (05.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Това са предсказанията на вашият Хороскоп за Днес (05.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес ще имате труден и сложен разговор с партньора ви. Възможни са кавги, недоразумения и истински сълзи. Не вземайте прибързани решения. За родените в събота е вероятно да се появи човек от вашето минало, който много ви интересува. Партньорът ви изпитва силна ревност, бъдете внимателни с това. Луната ви прави много привлекателни днес и е възможно доста мъже да паднат в краката ви.

Скорпион

По принцип не сте агресивни, но днес няма да можете да търпите жалби и противоречия. Ще бъде добре, ако на този ден помогнете на някой, който е попаднал в беда. Това ще ви донесе щастие в бъдеще. Общо взето денят ще бъде скучен и монотонен. Възможно е да намерите нови приятели.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  съветва днес да си направите хубаво сметката преди да се впуснете в критики и пренареждане на взаимоотношения с хората около вас. Ако любовта не се намира там, където я търсите и партньорът ви сякаш не ви разбира, потърсете причината във вас самите. Възможно е да срещнете завистлив и злобен човек. Бъдете внимателни. Не се отчайвайте. Заплетените ситуации около вас все още могат да бъдат разрешени.

Козирог

Добри възможности за намиране на нова работа. Юпитер ще ви възнагради с някакъв успех. Хубави новини за тези, които очакват да видят някой, който живее много далече. Бъдете винаги себе си, дори и ако се наложи да се отървете от някои ваши „добри“ приятели.

Водолей

Днес Юпитер благоприятно ще ви помага в разрешаването на някои ваши проблеми и изясняването на ситуации. Когато избирате как да постъпите, не се влияйте от никаква външна намеса. Не мислете за отмъщение. Просто се опитайте да запазите самообладание и да продължите напред.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви предсказва добър ден в отношенията ви с другите. Днес не се впускайте в безполезни речи, защото никой няма да ви разбере. Мечтите ви могат да се сбъднат днес и по-специално на тези родени в четвъртък.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.