Бомба: Лъсна истината за Джино ментето! (Ето откъде са му парите)

0
446

Лъсна истината за парите на Джино

Джино се оказа доста хитър. Младокът умело лъже не само съквартирантите си с поведението на хрисим и добър човек, но и зрителите навън. Джино се представя за милионерски наследник, чиито родители са били достатъчно богати още в родината си. И след като заминават в Страната на неограничените възможности те удвояват и утрояват това, което са спечелили в България, твърди както Гино Тошев младеж. Оказа се, че парите не са наследствени, а находчивия ром ги е спечелил с манипулации.

Приказките, че баща му е купувал най-скъпите коли и вещи, а той е започнал да работи в Макдоналс, са за наивници. Джино нямаше да се праска с луксозен живот, ако не бяха две неща в живота му, от които умело се е възползвал.

Джино се оказа добър манипулатор
Джино се оказа добър манипулатор

Първото е, че е осъдил дискотеката, където са го пребили от бой и два дни е бил в кома, след което са го оперирали и лекувал месеци наред, и получил огромно обезщетение. С тях създава фирмата за камиони, за която мечтае от малък. Вече пълнолетен, като жител на Америка, сключва фиктивен брак с италианката Бианканале, на която продължава да носи фамилията.

Богаташката е искала жителство в САЩ, за което е платила на нашия Гино голяма пачка. Тя продължава да му праща пари и двамата са все още женени на хартия. Въпреки че живее в Лас Вегас, тя трябва да поддържа лъжливата версия над пет години, за да утвърди позициите си. За това време обаче Джино продължава да взема тлъсти комисионни.



Така че Джино не само че не е милионерски наследник, а и фамилията му не тънела в разкош преди да отлети в Америка. А той се е сдобил с пари по недотам честен начин, а историята за богатото семейство е купил от друг. Поп фолк дивата Джина обаче разбрала, че той все още се води семеен мъж и не знаела кога сагата ще приключи, и прекратила връзката, твърдят близки до ментето милионерски син. А и парите на Джино не били достатъчни, за да заковат вниманието й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.