Това домашно лекарство убива грипа за ден (стара рецепта от Англия)

0
494

В сезона на вирусите и грипа, тази рецепта от стара Англия ще бъде от помощ на всички – опитайте я!

Сезонът на грипа вече упорито чука на вратата. Макар че времето се задържа слънчево и все още топло, вече много българи пострадаха от последния вирус – висока температура, силни болки в гърлото, отпадналост и кашлица.

Затова сме убедени, че тази рецепта против грип, която е родена в стара Англия, ще бъде само от помощ на вас и семейството ви. Не пречи да я опитате, още повече, че с нея болни са се вдигали на крака само за ден.

грип
Ще си кажете – каква е тази английска щуротия?! Но в действителност това лекарство против грип е вдигнало на крака много хора, наистина помага

Хубавото е, че се прави лесно и не е никак скъпа или сложна.

За да си приготвим това уникално домашно лекарство против вируси и грип ни трябват един литър светла бира, карамфил, лимон, три яйца и канела.



Първо разбиваме добре жълтъците с една лъжица захар, а бирата я загряваме на слаб огън. Преди да стигне до състояние на кипене, поставяме в нея половин лъжичка стрити карамфил и канела.

Добавяме настърганата кора от четвърт лимон и като непрестанно бъркаме, цялата тази течност прибавяме на тънка струйка в съда, където сме разбили жълтъците.

След като сме напълно готови, слагаме отново съда на котлона, който обаче трябва да е съвсем слаб. Разбъркваме добре за около минута-две и нашата домашна лечебна напитка е готова за консумация.

От нея приемаме по половин чаша не всеки 1-2 часа, но трябва да запомним, че преди всеки прием напитката трябва да се загрее добре.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.