Бразилка плаче с бели кристали

0
323

Вече цели две десетилетия бразилка плаче с кристални сълзи

Става въпрос за 35-годишната детска учителка Лаура Понс от град Линс в Бразилия, която страда от тайнствено заболяване, заради което когато плаче, от очите й потичат сълзи, превръщащи се веднага в бели на цвят кристали.

Причината за това толкова необичайно състояние е много рядко заболяване, от което страда бразилката. За пръв път то се появява, когато тя е едва 15-годишна и шокирана установява, че от очите й вместо нормални сълзи тече някакво странно вещество с бял цвят. Притеснена, тя незабавно извиква майка си Мариса, която маха наслоеното зад клепачите на Лаура вещество, считайки, че то се дължи на някакво очно възпаление, но веднага след това то започва отново да се натрупва. По-късно майка и дъщеря посещават най-близката болница, но извършеният специализиран очен преглед не дава отговор на загадката, като дори и самият лекар остава изумен.

Днес, 20 години по-късно, необикновените кристали все така се образуват под клепачите на Лаура, която признава, че вече очаква само чудо, което да й помогне, тъй като много често се образуват по цели 30 кристала само за един ден.

кристали
Лаура плаче с бели кристали



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.