Вашият нумерологичен хороскоп за октомври (II част)

0
383

Научете какво ви очаква през октомври

След като научите от този нумерологичен хороскоп какви изненади ви е подготвил октомври, вероятно ще останете изненадани.

Разбира се не на всички ще се харесат гаданията на въпросния нумерологичен хороскоп, тъй като към едни той е по-щедър, а към други – не толкова.
Вината обаче не е в него, а в това, което ви е начертала съдбата.

Преди да стигнем до изненадите, ще трябва да изчислите кое е вашето число според нумерологичния хороскоп. Ще го получите като съберете датата си на раждане, месеца и годината.
Трябва да сведете сбора до едноцифрено число, освен в ако не е 11 или 22.

Научете какво ви очаква през октомври
Научете какво ви очаква през октомври

6
Този месец ще отделите доста време за бъдещите си планове. Месецът е идеален за стартиране на заплануваните по-рано идеи. Вярвайте в себе си и ще успеете да промените онова, което не ви харесва.



7
През октомври обърнете сериозно внимание на здравето си, хранете се здравословно и си давайте повече време за отдих. Не е изключено да ви застигнат множество прозрения и творчески идеи, които ще ви помогнат в работата, особено, ако е свързана със сътрудничество.

8
Октомври ще ви даде възможност да се изявите в ролята на началник. Разбира се тази възможност, която ще ви се отдаде няма да се понрави на колегите ви. Сега е моментът да накажете онези от тях, които смятате, че не си вършат съвестно работата. Дайте ясно да се разбере кое от действията им одобрявате и кое не.

9
Проявявайте щедрост и обръщайте повече внимание на близките си. така ще се чувствате по-ценни. През този месец ще сте по-разсеяни. Внимавайте да не изгубите портфейла, телефона или нещо друго ценно.

11
През целия месец ще притежавате изненадващо силна интуиция. До известна степен тя ще е и причината за генерирането на редица творчески идеи. Съсредоточете се върху тях.

22
Октомври ще премине под знака на хаоса. Най-голямото предизвикателство,пред което ще се изправите е да се опитате да вкарате нещата в ред.
Ако успеете да наложите контрол поне върху събитията около вас, ще се чувствате малко по-продуктивни, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.