Феновете ужасени: Къде изчезна Преслава? (Шокиращи версии)

0
587

Преслава предизвика разнобой от реакции след излизането си от Къщата на ВИП Брадър

Гласовитата Преслава сама се отказа от надпреварата в шоуто. Решението й предизвика различни настроения. Най-доволна от решението й бе майката на Жоро малката Бирма. Опънатата бизнес дама негодувала, че Преслава флиртува явно с актьора Станимир Гъмов. Лидка Скалата се тревожела, че сина й се дразнел от това фамилиарничене и бил готов да спретне поредния бой.

Известно е, че милионерският наследник е все още луд по гласовитката от Добрич и не спира да я ревнува. Двойката се разделя и събира много пъти, но продължават да се търсят.И първият човек, на който се обадила, че ще излиза бил именно Георги Станоев, разкриват от кухнята на шоуто.Любовта им е съдбовна, клатят глава от обкръжението на певицата.Агресивното поведение на Бирмата и чутовната му ревност към Преслава е известна. Той на няколко пъти спретваше мелета, щом някой мъж се приближеше опасно до поп фолк дивата.

Преслава изчезна мистериозно
Преслава изчезна мистериозно

След като излезе от шоуто и се качи на колата на Бирмата, певицата буквално изчезна от полезрението. Това хвърли в див ужас най-заклетите й фенове и най-близките й приятели.Тревожното е, че оттогава фолкаджийката не вдига и телефона си, и сякаш се изпари.

Тя не отговаря дори и на най-близките си и не ходи по участия, я уж заради тях напусна Къщата.Певицата трябваше и да лети до Берлин за предизборния концерт на ДПС, където според клюката тя щеше да прибере двеста бона.



Според някои Преслава е избягала с Жоро Бирмата на импровизиран меден месец, което е направо абсурдно. Други фейсбукари твърдят, че нещата между двамата отдавна са угаснали, но пък на инат и ревност Жоро Бирмата може и да я отвлякъл.Макар че и това предположение е в сферата на фантазиите, Преслава изчезна и тревогата сред близки, приятели и фенове се увеличава. Дано се появи по-скоро, за да каже каква е истината, молят се те.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.