Ето за какво изритаха Деян Топалски от Къщата на ВИП Брадър! (Подробности)

0
633

Деян Топалски завинаги напусна Къщата на ВИП Брадър

ММА боецът Деян Топалски събра най-малко зрителски вот и се прости с шоуто. Люси, Кичка, Иво Танев и Джино останаха в играта. Те също бяха нарочени за изгонване. Зрителите първи оставиха в шоуто естрадната прима Кичка Бодурова. Въпреки грозните думи, които в яда си каза по адрес на постоянните си дразнители дует „Ритон”, че в Америка те се радвали на малък брой зрители при концерта си, тя си посипа главата с пепел и призова аудиторията да не гласува за нея. Но те не я послушаха.

Симпатичен се оказа и шоумена Иво Танев, когото в Къщата и част от коментаторите определиха като досаден, дразнител, прилепчив към силните на деня и вечно приказващ лакардии. Милионерският син със съмнителни авоари Джино също остана, въпреки че повечето съквартиранти го възприемат като дистанциран и потаен. И режисьорът Люси Иларионов се спаси, напук на горещата атака на плеймейтката Моника Валериева.dido

Въпреки безспорните си качества на боец, който на всичкото е с висок коефициент на интелигентност, равен на този на Бил Гейтс, Деян не получи народната любов. Той влезна със заканата да разбие ВИП-овете, към които не изпитваше топли чувства. Но силовакът бе отстранен заради това, че бе прекалено груб, балкански субект.

Често той бе и агресивен, особено срещу плямпалото Пламен Богданов, както и срещу фукането на Джино, че е успял с много труд да постигне това, което има. ММА боецът обаче не се съгласи с него, като го обвини, че се хвали напразно, щом е стъпил на парите на тати.



Деян Топалски завинаги напусна Къщата
Деян Топалски завинаги напусна Къщата

Лоша шега на Деян Топалски изигра и залитането му към Преслава. Явно не се хареса на моралистите, че той демонстрираше любовни чувства към своето момиче, познато като Гери от „Женените”, а флиртуваше с поп фолк дивата вътре. На излизане боецът призна, че слабост му е Станимир Гъмов. Но своята защита за следващата седмица даде на дует „Ритон”, като ги определи като невероятно готини хора, които са на сцената 40 години и толкова дълго са съхранили брака си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.