Стара и позабравена диета за отслабване с изпитан ефект (чисти и червата)

0
1386

Попаднахме на тази стара и вече позабравена диета за отслабване, която обаче се радва на редица последователи през годините

С тази диета за отслабване гарантирано ще постигнете ефект, но е важно да знаете, че трябва да я правите максимум един месец. После си дайте почивка поне три месеца, след което е разрешено да я повторите.

Диетата е следната – основното при нея е консумацията на суров ориз. Колкото и странно да ви звучи, от него няма да получите никакви проблеми със стомаха. Напротив – по този начин ще пречистите и червата си от натрупаните в тях шлаки и токсини.

диета
С тази стара и наистина позабравена диета за отслабване, ще постигнете завидни резултати, плюс пречистване на червата

Всяка сутрин на гладно изяждате една щипка суров ориз като преди това хубаво го измивате, за да му падне нишестето. Ако ви е твърде труден за дъвчене, бихте могли да го оставите в малко вода – един пръст, от вечерта, за да омекне.

Това е първото и единствено условие от диетата – суровия ориз на гладно, придружен от една чаша топла вода. След него поне 5 часа не трябва да консумирате абсолютно никаква храна. Може да пиете кафе без захар, чай и разбира се, вода.



След това имате две нормални хранения, които включват всички възможни храни и дори хляб. Но е най-добре да избягвате много сладко, пържено и тестяно.

Стремете се последното ви хранене за деня да бъде в точно определен час – може да е 18, 19 или дори 20 часа, но да настроите организма си на точно време, след което не приемайте никаква допълнителна храна, дори и съвсем мъничко.

Сами ще видите удивителния ефект от тази диета, която, както казахме, е освен за отслабване, така и за пречистване на червата и храносмилателния тракт.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.