Какво има в Отвъдното?

0
662

Много хора твърдят, че са се докосвали до смъртта

Може би сте си задавали въпроса какво има в Отвъдното.

На милиони хора по цял свят им се е случвало да се докоснат до смъртта, след което отново да се върнат на този свят. Те са тези, които до известна степен са успели да видят какво има в Отвъдното и да се върнат, за да разкажат.

Човешкото съзнание все още остава една от най-големите загадки за съвременната наука и не може да се каже със сигурност дали това, което разказват хората, докоснали се до смъртта, е Отвъдното или просто са били екстремните мисли на агонизиращите им мозъци.

Много хора твърдят, че са се докосвали до смъртта
Много хора твърдят, че са се докосвали до смъртта

Родоная Григориевич бил прегазен с кола от наемни убийци, които за да са сигурни се върнали и минали втори път през тялото му.
За огромно учудване на всички обаче грузинецът отворил очи три дни по-късно в моргата. Той разказал, че успял да се издигне над тялото си и попаднал в свят от светлина, който не е подвластен на физическите закони, царящи на Земята.



Родоная твърдял, че можел да пътува във времето и пространството, да чете мислите на околните и да минава без никакъв проблем през стените.
При все, че лекарите били готови да пренебрегнат с лека ръка разказа на Родоная за Отвъдното, той бил готов да им докаже, че това, което говори, е истина.

Родоная твърдял, че по време на едно от преместванията му, чул глас на новородено от съседен корпус в лечебното заведение и отишъл при него.
След като изследвал новороденото с изострените си възприятия открил, че има сериозни дефекти на бедрената кост.
След като аутопсията на Родоная била отменена той разкрил на лекарите в болницата диагнозата на новороденото, която по-късно била потвърдена и от рентгеново изследване, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.