Посланията на Ангелите до 11 октомври чрез Дорийн Върчу (ВИДЕО)

0
270

И тази седмица до нас достигнаха посланията на Ангелите с помощта на Дорийн Върчу, за да изживеем пълноценно предстоящите 7 дена

Тази седмица д-р Дорийн Върчу използва Angel Therapy Oracle Cards – Картите „Ангелска терапия“.

Тези карти са направени преди много години, когато започнала да учи своите ученици как да използват лечебната сила на ангелите.

Дорийн Върчу помоли Господ да ни даде най-точните напътствия за настоящата седмица и размеси картите.

Както винаги изтегли 3 карти – за началото, средата и края на седмицата. Тя посочи красивата картина до нея, на която е изобразена младата Дева Мария и Свети архангел Гавраил, който слиза от Небето, за да й донесе благата вест, че ще роди Сина Божий – Благовещение – 25 март.



Първата карта е Release – Освобождаване.

Това е картата на Архангел Михаил. Помолете го да ви помогне да се избавите от нещата, които повече не са ви необходими.

Д-р Дорийн Върчу показа как трябва да вдишваме дълбоко въздух и да молим Архангел Михаил, Пресвета Богородица, Иисус, Светия Дух, Господ, Архангел Гавраил  да ни помогнат да се избавим – да се освободим от старите проблеми, задръжки и всичко, което е спирало нашето развитие.

doreen
И тази седмица д-р Дорийн Върчу предаде посланията на Ангелите

Това могат да бъдат още ситуации, страхове, навици.

След това издишаме въздуха.

Втората карта е Past Life Issue – Проблеми от миналото.

Тази карта показва, че трябва да помолите своите ангели да ви помогнат да се освободите и да се излекувате от вашите предишни преживявания.

Дорийн Върчу сподели, че е имала проблеми преди време и когато настъпил подходящият момент, тя се освободила от проблемите.

В средата на настоящата седмица предстои излекуване на старите рани, освобождаване от натрупани стари проблеми, безсмислени познанства с хора и други.

Трябва да осъзнаете от какво искате да се освободите. След това поемете дълбоко въздух. Кажете „Освобождавам се“ и издишайте шумно събрания въздух.

Ще усетите облекчение и истинско освобождаване.

Освобождаването е необходимо, за да продължите напред.

Третата карта е God Box – Кутията на Господ.

Тази карта подсказва, че е дошло време на лист хартия всеки да напише за какво съжалява, какви са неговите страхове, какво иска да постигне. Сгънете листа и го сложете в кутия – Кутията на Господ. Това може да бъде най-обикновена кутийка или специално направена от вас.

Вашите молби ще достигнат до Вселената и тя ще помогне.

Както обикновено, видеото приключи с поздрава Aloha и пожелания за една  благословена седмица!

Превод от английски език: Милена Христова.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.