Вашият Дневен Хороскоп за сряда (07.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето кои ще са късметлиите според вашия Хороскоп за Днес (07.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Най-важният съвет на вашия Хороскоп за деня:  Опитайте се да завършите това, което сте започнали, каквото и да е то. Избягвайте да парадирате с нещата, които можете дори и да сте сигурни в себе си. Пригответе се да погледнете в миналото и да признаете причините за вашите неуспехи. Но трябва да сте честен със себе си. Днес ще се открие нов  път пред някои от вас, който ще помогне да се преоткриете. Бъдете търпеливи, защото някои хора могат да ви предизвикат и ядосат и ако вие отговорите, това ще има отражение в следващите дни.

Телец

Ден на творчество, общуване и любов. Ще бъдете център на внимание и е много вероятно да създадете ново познанство, което ще повлияе в по-късен етап на вашето бъдеще. Случайна среща ще подобри деня ви. По-скоро необичаен ден изпълнен с изненади, абсурдни ситуации, недоразумения и странни дискусии.



Близнаци

Някаква покана за среща може да бъде решаваща за вашето бъдеще, особено за родените във вторник и четвъртък. За останалите, ден на много пропуснати възможности. Не се отказвайте от вашите цели заради обстоятелства, които могат да ви обезкуражат. Време е да се научите да се борите за това, което искате да постигнете.

Рак

Според днешния ви Хороскоп   трябва да бъдете отворени за нови приятелства, но не и на цената на това, да прекъснете старите. Проумейте, че светът не се ограничава само около вашите разбирания и бъдете по-широко скроени. Не угаждайте на капризите на половинката си. Голямо удовлетворение в работата ви. Неочаквани ситуации могат да възникнат в дома или между близките ви хора.

Лъв

Ден изпълнен с енергия. Отлични възможности в хазартните игри. Пуснете си Тото фиш или опитайте късмета си в Лотарията! Не обсебвайте партньора и не забравяйте, че всеки има право на лично пространство. Възможни са проблеми в семейството заради финансови затруднения. Отървете се от старите неща и в живота си и в дома си.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп  ви предупреждава: Лош период за правене на планове. Опитайте се да преодолеете гнева си и да сключите мир със света. Поемете отговорност и не се облягайте на вашите минали успехи. Срещнете се със стари приятели, за да се заредите с положителни емоции.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.