Честито на Любо Ганев! (ВИДЕО)

0
513

Любо Ганев е една БГ спортна легенда.   Името му е заело подобаващо място в спортната история на България, без значение с  какво се занимава в момента  и в бъдеще

Датата 6 октомври е изключително важна, защото на този ден Любо Ганев е роден.

На 6 октомври 2015 г. Любо Ганев чукна половин век и събра своите най-най-близки приятели, за да се почерпят, да си спомнят да старите времена и да се забавляват.

Домакин на събитието беше изискан хотел в София.

Около 150 човека дойдоха, за да поздравят елитния волейболист, да му поднесат подаръци и своите благопожелания за следващите 50 години.



Сред гостите камерата на bTV засне Бойко Борисов – премиер на България, г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на София, Красен Кралев – министър на спорта и Стафка Костадинова – председател на Българския олимпийски комитет.

lubo-ganev
Любо Ганев на 50. Честит юбилей!

Събраха се съотборниците на Любо Ганев от националния отбор по волейбол, с които донесоха на България множество победи.

И ако изброените по-горе лица са отлично познати на българската аудитория, голямата изненада беше внучката на Любо Ганев. Тя е гордост за своя дядо, защото е първото внуче на спортната легенда и защото носи неговото име Любомира.

Любо Ганев си пожела да бъде здрав и да си остане онзи бохем, който винаги е бил.

Видеата, които bTV засне от рождения ден на Любо Ганев можете да изгледате ТУК >>>.

Екипът на Топактуално.ком поздравяваме Любо Ганев и му желаем още дълги години живот, изпълнени с много приключения, любовта на неговите близки и приятели, и безброй успехи! 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.