В Къщата: Иво Танев се нахвърли на Кичка, Здравко я отърва!(Още за кошмара)

0
267

Иво Танев изкърти Къщата от скандал снощи

Гологлавият шоумен Иво Танев надмина Здравко от „Ритон” по крясъци. Той се нахвърли върху Кичка, като й заяви, че за него тя е „пълен провал”. Преди е имал високо мнение за звездата, но сега се сринало. Той обвини и останалите съквартиранти, че не са го защитили. Поводът за гнева му бе номинирането на естрадната певица, където тя го нарече натегач.

Здравко все пак успя да се овладее от казаното на Кичка в Изповедалнята и заяви, че знае много негативни неща за нея, но ще премълчи. Луна също каза, че е чувала лоши работи за естрадната певица в Америка. Катя този път бе директна, като обяви за лъжа много от музикалните успехи на Кичка по света.

Иво Танев е засегнат от номинацията на Кичка
Иво Танев е засегнат от номинацията на Кичка

Номинацията на останалите за тях, „червения отбор” получи като изненада от Големия брат. Заради провалена мисия, те бяха отстранени в селската къща, където във фабрика за зеленчуци трябваше да белят картофи и моркови по 150 кг на ден, на две смени.

И ако не изпълнят нормата, ще бъдат наказани с глад. Това се оказа поредната проформа и закачка на Големия брат. Защото вместо къртовски труд, съквартирантите получиха кралски обяд, телевизия и дори релаксиращ масаж за всеки.



При единственото условие, да не споделят за благинките пред „сините”. После се оттеглиха навън, пред другата къща, на скромен обяд. Все пак добре изиграха мизерията, при положение, че преди това се бяха радвали на деликатеси.

Моделът Катрин Вачева се разплака заради нищетата, в която попаднаха техните съквартиранти от противниковия тим. Кичка бе на крачка да провали мисията, като заяви, че ще им наготви на всички, за да не гладуват. Дори и да се провалят, все пак ще им остане някакъв бюджет. Здравко от „Ритон” и Иво Танев обявиха напъните й като поредната мимикрия и начин да печели дивиденти пред зрителите.

Всичко това накара Иво Танев да избухне на масата, пред всички. Изненадващо кавгата бе потушена от Здравко.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.