След Лудогорец, испанската преса остро критикува Роналдо

0
322

След мача снощи, в който Лудогорец показа изключителна класа на фона на опитния Реал Мадрид, днес цялата преса критикува остро Роналдо

В http://www.elmundo.es писаха Пантомима или кражба в София?

Журналистът на статията оприличи Роналдо като най-големия мим по време на срещата в София на мача с Лудогорец, а режисьор на „италианската комедия“ или клоунада е  селекционерът.

Други определиха играта на Реал Мадрид като трета световна катастрофа.

Лудогорец
Лудогорец направи чудесен мач, въпреки загубата

Играта на любимеца Роналдо била твърде посредствена.



Причината за слабия успех на Реал Мадрид срещу Лудогорец била липсата на достатъчна координация, правилна  тактика и стратегия.

Дали испанците не са подценили Лудогорец и не са вложили цялото си старание в играта, приемайки българите като слаб противник?

Възможно е. От СК „Лудогорец“ все още отказват коментар и не може да разберем дали са доволни от представянето на отбора или не.

Възможно е да не са доволни, понеже Базел победи  отбора на Ливърпул с 1:0. И във временното класиране  Реал Мадрид  има  6 точки, втори са Ливърпул и Базел с по 3, а пък Лудогорец остана с нула точки.

Въпреки, че  Лудогорец изгуби с 1:2 от отбора на Реал Мадрид в група „В“ от  Шампионската лига, от испанския тим признаха, че не им е било лесно да постигнат този успех.

В 10-та минута шампионът Кристиано Роналдо изпусна една  дузпа, която вратарят Владислав Стоянов улови.

В 24-та минута съдията Крейг Томсън  от Шотландия отсъди втора дузпа за Реал Мадрид  за театралното  падане на Кристиано Роналдо в наказателното поле, заради което го нарекоха в Испания шут.

Но португалецът беше точен и успя да изравни  1:1.

В 77-та минута Карим Бензема реализира победния гол. И така резултатът в мача Лудогорец – Разград с Реал – Мадрид завърши 1:2 за гостите.

Очакваме с интерес и другите срещи на Лудогорец от Шампионската лига.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.