Загадъчни звуци се чуват от небето по света

0
244

Вече години наред по целия свят се чуват някакви особени звуци, издавани сякаш от гигантски духови инструменти

През 2010 г. агентката по недвижими имоти Синди Смит от щата Тенеси чува изключително мощни звуци, докато шофира към своя офис. Изплашена, тя запушва ушите си, тъй като се страхува, че тъпанчетата й могат да се спукат. Около половин минута по-късно мистериозните звуци внезапно спират и силно изплашената жена излиза от колата, оглеждайки цялото небе, но така и не вижда нищо необичайно там, с което да си обясни току-що случилото се.

През 2012 г. норвежецът Мортен Йохансен чува заедно със синовете си силни звуци, подобни на издавани от хорна, идващи от небето. Мъжът първоначално решава, че може би е започнала война, заради което незабавно се прибира в къщата си с децата, но впоследствие осъзнава, че това не са звуци от взривове или самолетни двигатели. На следващия ден комшиите му също потвърждават, че са чули силните звуци.

Някои учени предполагат, че явлението се дължи на акустични гравитационни вълни. Други вярват, че това може би са някакви секретни акустични оръжия, а според трети това е дело на извънземни.

звуци
Тайнствени звуци по света



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.