Вижте какво разкрива първата буква от името ви (I част)

0
240

Научете какво издава вашата първа буква от името

Колкото и да не ви се вярва първата буква от името ви, оказва огромно влияние върху характера и живота ви.

Името представлява съвкупност от звуци, което е с вълни с определени параметри, оказващи влияние върху околните. Несъмнено най-доминираща в името е първата буква. Ако тя се повтаря неколкократно в името, влиянието й върху вас е още по-силно.
Научете тайните, които разкрива първата буква от името ви:

А
Вие сте уверени в себе си личности, самостоятелни и постоянно борещи се за независимост. Съдбата ви е надарила щедро с интелект и здрав разум. Най-подходящи за вас са лидерските позиции.

Научете какво издава вашата първа буква от името
Научете какво издава вашата първа буква от името

Б
Вие сте трудолюбиви хора, отдадени изцяло на семейството си. имате силно развито чувство за самосъхранение и отговорност.



В
Вие винаги гледате с оптимизъм на нещата. Понякога идиалистичната ви природа ви изиграва лоша шега защото се разочароване от заобикалящия ви свят.

Г
Не обичате да сте в подчинено положение и се отличавате от останалите с методичност.
Притежавате завидно търпение и сте организирани хора.

Д
Притежавате достатъчно сила, за да наложите равновесие дори и в собствените си противоречия. Вие сте изключително лоялни и вдъхновени личности, обичате романтиката и се радвате на живота .

Е
Обичате общуването и промените. Взискателни сте не само към себе си, а и към хората около вас. Лошата черта от характера ви е, че лесно избухвате. Ограничавайте сарказма и острия си език, за да не нараните хората, които обичате.

Ж
Можете да се развивате с лекота в духовен и социален план. Умеете да анализирате правилно проблемите и да внесете равновесие дори в самите себе си.

З
Обичате цялото внимание да е насочено към вас и в повечето случаи го постигате по най-различни начини. Вие сте изключително горделиви хора и не търпите чуждото мнение.

И
Честността и праволинейността ви могат да се превърнат в положителни или отрицателни черти от характера ви. Делови и енергични хора сте и не търпите еднообразието, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.