Вашият Дневен Хороскоп за четвъртък (08.10.2015г.) Всички зодии. Част 1

Ето какви прекрасни изживявания ви очакват според вашия Хороскоп за Днес (08.10.2015г.). Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Овен

Вашият Хороскоп за деня:  Днес ще бъдете особено любопитни. Идеален ден за започване на нови начинания. Никога не подценявайте хората, които се намират срещу вас. Мълчанието е злато и днес ще ви се наложи да приложите на практика това. В противен случай ви очакват сблъсъци и ненужни разправии.

Телец

Днес бихте могли да реализирате желаната от вас цел. Опитайте се да постигнете своя успех, но без обвинения и интриги. Много от вас трябва да преосмислят пътя за връщане към човек, който са изоставили в миналото. Създаване на нови и важни приятелства. Непредвидени разходи, вероятно за щети по автомобила.



Близнаци

Днес избягвайте услугите на врачки, магьосници и шарлатани. Ако ви предлагат нещо, бягайте надалече. Не вярвайте на нищо, което е казано днес. Единствено нещата, които направите с любов, ще останат в бъдещето. Всичко друго ще се разпадне. Очаквайте важни новини идващи отдалеч. Опитайте се да се приближите до партньора си, може би организирайки романтична вечеря.

Рак

Според днешния ви Хороскоп   сте проявили небрежност, пропуснали сте и сте се разминали с много важен човек за вас. Ако изпитвате объркване и нерешителност, човек от зодия Стрелец ще ви даде съвет и ще ви посочи верният път. Оставете хората да си говорят. Не се ядосвайте, защото всичко ще мине и замине покрай вас без да ви нарани  по никакъв начин.

Лъв

За някои от вас – ново предложение за работа. Днес ще се наложи да направите избор в любовта, който ще бъде много важен за вашето бъдеще. В този ден е възможно да участвате в опасна история и много внимавайте какво ще кажете или направите, както и да спрете в точния момент, защото това ще се отрази много сериозно на вашето бъдеще.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Дева

Днешния ви Хороскоп  ви предсказва: ще разрешите една стара и много сантиментална за вас история. Днес е ден за грешки. Особено родените в понеделник има вероятност да извършат престъпление. Ревност и агресия. Недобър период, който много скоро ще отмине.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.