Вашият Дневен Хороскоп за четвъртък (08.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето какви прекрасни изживявания ви очакват според вашия Хороскоп за Днес (08.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп показва, че днес свободните трябва да подбират особено внимателно своите нови познанства. Обърнете внимание на един човек сред своите приятели, който изпитва чувства към вас, но няма смелост да го признае. Никога не казвайте никога, защото днес е много вероятно при вас да се завърне една стара любов. Разбира се, това няма да се случи на всички. Днес много от плановете ви ще остават неосъществени. Някой ще ви шпионира без да знаете, заради любов или бизнес.

Скорпион

Марс ще ви направи нервни и чувствителни. Покажете толерантност към другите и себе си. Родените в четвъртък и събота ще изживеят емоции в любовта. Благоприятен период. Опитайте се да изпреварите събитията. Не проявявайте несигурност в любовта. Ако имате да кажете нещо, просто го кажете! Днес ще хващате късмета дори и със затворени очи! Задължително опитайте шанса си в Лотарията.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  вещае: за тези, които очакват любовта, много вероятно е днес тя да дойде. А, които са в двойка, време е да се изправите срещу партньора си, за да изясните някои дребни недоразумения във вашата връзка. Не се доверявайте, защото много хора се опитват да всеят раздори в личния ви живот. Ден за уточнения. Вероятно предложение за работа, което може да промени бъдещето ви.

 Козирог

Днес се чувствате като изоставени от семейството и приятелите. Замислете се, дали вие ги търсите. Важна среща. За двойките – намерете вашият баланс. Забавни и интересни новини. При влюбените – среща, на която нещата ще се обърнат така, както вие желаете.

Водолей

Днес ще ви се наложи да разплетете сложна ситуация в любовта. Възможно е тя да си отиде. Срещи с хора, които ще ви помогнат много. Можете да задържите любовта, само ако се отървете от старите предразсъдъци и ревност. Възможни са клевети по ваш адрес. Опитайте се да им се противопоставите ясно и твърдо.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп ви предупреждава: някой ще се опита да ви измами или излъже за нещо свързано с пари. Напрегнат ден. Днес Юпитер ще ви открие дали решенията, които сте взели са били правилни. Организирайте нещо с други хора. Опитайте се да избегнете самотата. Неочаквано посещение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.