Вижте какво разкрива първата буква от името ви (III част)

0
239

Ето какви са вибрациите на вашата първа буква

Вълните и трептенията от първата буква на името ви оказва влияние не само върху вашата личност и характер, а и върху околните.

Специалисти твърдят, че първата буква от името е доминираща. Ако тя се повтаря още няколко пъти в името ви, това означава, че влиянието й е още по-силно. Ето какво разкрива тя:

Т
Вие сте личност, изтъкана от противоречия, но междувременно се стремите към емоционална стабилност и устойчивост, макар не винаги да успявате.

У
Вие сте човек на крайностите – за вас хората наоколо или са само добри или само лоши, средно положение няма.
Обичате да командвате, но внимавайте да не се превърнете в самотен диктатор.



Ето какви са вибрациите на вашата първа буква
Ето какви са вибрациите на вашата първа буква

Ф
Любопитството е движещата сила, която ви кара да вървите напред и да градите. Умеете да се вписвате добре дори и в сложна обстановка.

Х
Вие сте материалисти по природа. Обичате да правите подаръци на хората, които обичате, но не умеете да им създадете приятни емоции.

Ц
Продължавайте да преследвате целите си, без колебания. Бъдете особено внимателни с безразсъдството си и не се опитвайте да манипулирате околните.

Ч
За вас на първо място са здравото семейство и романтиката. Очаквате животът ви да се развие като в приказките, но не е сигурно, че ще се случи така.

Ш
Вие сте непоправими мечтатели. Мечтите ви често се разминават с действителността и този факт ви кара да изпадате в тежки депресивни състояния.

Ю
Вие сте изключително предпазливи личности със стабилен характер. Заради богатата си душевност, не е изключено да се насочите към духовната област.

Я
Имате нюх към добрите търговски сделки. Изключително толерантни сте, но пък трябва да бъдете особено внимателни с враждебността и подозрителността, които определено са ви в повече, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.