Историята с близначките Полък

0
324

Историята за близначките Полък е сред най-необяснимите случаи в света, който продължава да бъде разказван и до днес

През 1957 г. 6-годишната Джаки и нейната 11-годишна сестра Джоана загиват в катастрофа в Нортъмбърленд, Великобритания. След година тяхната майка ражда близначките Джилиан и Дженифър, които впоследствие шокират близките си.

Оказва се, че Дженифър има родилни белези, които са на точно същите места, на които са се намирали и родилните петна на трагично загиналата Джаки.

Следващото изумително нещо е изненадващата молба на близначките е да получат играчките на покойните си сестри, за чието съществуване те просто няма начин да знаят, тъй като непосредствено след ужасната катастрофа техните напълно съсипани от мъка родители ги прибират.

Наред с това Дженифър и Джилиан изявяват желание да бъдат заведени в един парк, където техните сестри често са били водени, за да играят, но и в този случай това поражда недоумение, тъй като двете не са посещавали това място и не знаят, че то съществува.



Психологът Иън Стивънсън проучва случая, заключавайки, че най-вероятно близначките са преродилите се Джаки и Джоана, но това не е доказано.

близначките
Историята за близначките Полък така и не е разгадана

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.