Вашият Дневен Хороскоп за неделя (11.10.2015г.) Всички зодии. Част 2

Ето какво предсказва вашия Хороскоп за Днес (11.10.2015г.). Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

Везни

Вашият Дневен Хороскоп предупреждава, че може в живота ви да се завърне ваш стар познат. Бъдете предпазливи, защото твърде вероятно е да се е променил. Опитайте се да дадете добър съвет на приятел в трудност. И не забравяйте, че звездите ще ви се отблагодарят стократно за добрината. Пребройте до десет преди да вземете решение за нещо сериозно.

Скорпион

Срещи със стари приятели. В любовта ще постигнете щастието, само ако проявите търпение и толерантност. За родените в понеделник и четвъртък – отлични финансови перспективи. Отидете на Църква. Това ще ви накара да се почувствате по-добре. Колеги или ваши близки крият нещо от вас.



Стрелец

Вашият Дневен Хороскоп  съветва: Опитайте се да си подновите отношенията с човек, с който преди време сте прекъснали контакт и сега съжалявате. Какво ви кара да мислите, че вашият партньор непрекъснато ви противоречи? Опитайте се да използвате правилните думи в правилния момент и ще видите как всичко ще си дойде на мястото. Нямате основателни причини да се дразните и ако не престанете и не се регулирате, вие ще съсипете една красива връзка.

 Козирог

Време е за нови емоции и нова любов, но това не може да стане преди да разчистите развалините на миналото. Направете промени във външния си вид. Пазете се от фалшиви ласкатели. Някои хора около вас са много завистливи. С постоянство и усилия вие можете да постигнете мечтите си.

Водолей

Отнесете се с малко повече уважение към мнението на околните. В любовта не бързайте, има време за всичко. Каквото и да си мислите че знаете, представата ви ще бъде напълно различна от реалната ситуация. Днес звездите ви държат в заблуждение. Добри емоции с Козирог и Близнаци. Лоши емоции с Рак и Лъв.

Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.
Ето какво ви съветва вашият дневен хороскоп.

Риби

Вашият Дневен Хороскоп вещае: Приятел или колега ще ви довери своя тайна. Дразнител в любовта. Внимавайте, защото любовта може да си отиде. Ако обичате своята половинка, време е да го покажете и докажете. Сега или никога. Не се обезсърчавайте от пропуснатите възможности, а се опитайте да се съсредоточите върху настоящите и да извлечете най-полезното от тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.