Задават се коренни промени за Стрелците през следващите две години

0
302

Ще постигате поставените ви задачи с повече усилия

Стрелците да се готвят за коренни промени в живота, които ще се случват през следващите две години.

До декември 2017 година Сатурн ще се намира във вашия знак, което означава, че ще ви подложи на изпитания и затруднения.
Според астролозите основните изпитания, пред които ще бъдат изправени Стрелците ще засегнат късмета и оптимизма ви, авантюризма, образованието, общуването и пътуванията ви.

На Стрелците ще им се наложи да полагат повече усилия, за да им се получават нещата в тези области.
Не е изключено при Стрелците, както и при хората с асцендент този знак да се наложи да преподредят отговорностите както в професионалния, така и в личния си живот.
Промените, които ще ви застигнат ще ви принудят да се напасвате, което ще ви създаде усещането, че полагате повече усилия от обикновено, за да се случат нещата.

Ще постигате поставените ви задачи с повече усилия
Ще постигате поставените ви задачи с повече усилия

На моменти ще ви се струва, че пречките, създадени от хора и обстоятелства са много повече от обичайните, но не се притеснявайте, ще успеете да ги преодолеете с повече отговорност и последователност в решенията и действията си.
През този период някои от Стрелците ще започнат нова връзка, докато други ще преминат към по-сериозна стъпка в настоящото партньорство.



За да преминете с по-голяма лекота този период се препоръчва да сте по-подредени и организирани, да не оставяте отговорностите си на заден план и да стъпвате върху здрава основа.
Преминаването на Сатурн през знака на Стрелеца ще окаже влияние и върху още три зодии – Близнаци, Дева и Риби, пише vsekiden.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.