Най-точните характеристики, описващи всяка зодия (II част)

0
322

Вероятно ще се съгласите с повечето от тези описания

Вероятно ще се съгласите с повечето от тези описания
Вероятно ще се съгласите с повечето от тези описания

Всички сме наясно, че всяка една зодия има своите специфични особености. В следващите няколко реда ще ви разкрием не само хубавите черти на всяка зодия, а и черната й страна.

Вижте най-точните характеристики за всеки един представител от зодиака:

Рак
Представителите на тази зодия следват неотлъчно принципа, че домът им е тяхната крепост. Те са изцяло отдадени на семейството си, а най-висшият им добродетел е търпението. Смятат, че победата се полага на тези, които са по-сдържани. Обожават да посрещат гости, а едно от важните неща в живота им, е масата да е претрупана с лакомства.

Те не разполагат с много пари, че да купуват евтини неща. Обичат да имат собствено кътче, в което да се уединяват и не забравят нищо. Не прахосват пари за нови покупки, ако старото все още върши работа.



Лъв
Лъвът е водачът. Той смята, че трябва да е опора на останалите, а не те на него. Лъвовете следват принципа, че добрата дума може да отвори дори и железните порти. Мислят си, че светът се върти около тях.

Предпочитат спокойната служба пред високото заплащане и харчат всичко, което успяват да спечелят.

Могат да си купят мебел или музикален инструмент само заради престижа. Могат умело да манипулират чрез усмивката си. не обичат да работят по значителни проекти. Ако имате нужда от топлина и мъдрост, те винаги са насреща.

Дева
Тази зодия постига всичко с постоянство и труд. Девите са изключително скромни личности, служат на останалите, но живеят за себе си. Всичко около тях трябва да е подредено.

Сърцето им винаги е подчинено на пресметливия мозък. В състояние са да направят основен ремонт само заради едно петънце на стената. Чувстват се най-сигурни, когато всичко е под техен контрол.

Готови са на всичко за семейството си – дори и да изчистят камион с череши. Жената до тях трябва да бъде истинска дама. Не прощава обиди, дори да са нанесени от близки приятели, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.