Читател на Topactualno.com: Тази молитва към Св. Николай Чудотворец промени съдбата ми

5
1956

Свети Николай не случайно е наречен Чудотворец, защото още докато бил жив извършил много чудеса, както с читателя на topactualno.com

Празникът е 6 декември, но това не пречи целогодишно, не само именниците, а и всички вярващи да се молят и да търсят застъпничеството на Свети Николай при всякакви случаи.

Читател на  topactualno.com сподели, че преди 2 години имал много проблеми, които го връхлетели изведнъж. Докато се оправи с единия, идвал втори и така няколко месеца.

Човекът накрая се изплашил как ще продължи да живее, защото от стрес започнал да губи тегло, въпреки, че се хранел.

Прочел някъде, че има много силна молитва към Свети Николай Чудотворец, която помага и той започнал да я чете всяка сутрин в продължение на 40 дена.Казва, че ефектът бил поразителен.

Още след 7 път започнал да усеща уникално вътрешно спокойствие, което изгубил през последните месеци.

Около 15 път започнал да спи нормално и качил няколко килограма.

И така, колкото повече напредвал с молитвата към Свети Николай Чудотворец, толкова по-добре се чувствал и сякаш нещата от живота му сами се подредили добре.

sv-nikolay-molitva
С молитва към Свети Николай Чудотворец можете да промените своята съдба

Ето молитвата,  благодарение на която читателят на  topactualno.com възвърна своя оптимизъм и радост от живота.

“О, всехвални и всечестни архиерею, велики чудотворецо, Христов светителю отче Николае, избран съсъд и стълп църковен, бърз помощник, горещ защитник и предобър пастир, спасяващ словесното си стадо от беди.

Тебе прославяме и възвеличаваме като надежда на всички християни, извор на чудеса, защита на вярващите, премъдър учител, прехрана на гладуващите, веселие за плачещите, облекло за голите, лекар за болните, водач за пътуващите по море, освободител за пленниците, прехрана и закрила за вдовици и сираци, пазител на целомъдрието, кротък наставник на младежите, подкрепа на старците, наставник на постниците, отдих на трудещите се, за бедни и убоги изобилно богатство.

Чуй нас, които ти се молим и прибягваме под твоя закрила, застъпи се с богоприятните си молитви пред Всесишния и изпроси всичко що е полезно за душите и телата ни.

Запази с молитвената си мощ този свети храм и всеки град и село в отечеството ни и Св. ни Църква, благочестивия и христолюбив български народ и всички православни християни наши братя, от всяка злочестина, от външни и вътрешни врагове, от мор, земетресение, градушка, глад, наводнения, с огън и меч нашествие на другоплеменници и от междуособици. В беди и скърби протягай ни ръка за помощ и ни отвори дверите на Божието милосърдие.

Ние признаваме, че не сме достойни да подигаме очи към небето поради многото наши грехове и неправди; свързани сме с веригите на греха, не изпълняваме волята на Създателя си, нито пазим повеленията Му.

Затова прекланяме коленете на нашето съкрушено и смирено сърце и просим твоето бащинско застъпничество пред бога и наш Спасител: помогни ни, Божи угодниче, да не загинем в беззаконията си; избави ни от всяко зло и отстрани от нас всичко, което спъва нашия духовен подем; управи ума ни; укрепи сърцето ни в правата вяра.

Прогони с молитвената си мощ, както някога в Никея, духовните вълци, които налитат, късат и погубват стадото Христово. Спри стихията на развилнялото се безверие, безбожие и нравствено разтление в света.

Подкрепи усилията и начинанията на всички Божии работници за мир и правда Божия в света, любовта Христова да покори човешките сърца и да зацарува в тях, та да се съкратят дните на земното изпитание и по-скоро да възсияе царството Божие и на земята, както е на небето.

Тебе, Свети Николае, заедно със всички Божии угодници и праведни души, топло молим: усърдно молете Всеблагия Бог за милост и пощада кьм цял свят и към нас, които с вяра и упование на Бога чакаме да възсияе светлият ден Господен, когато с едно сърце и една душа цял свят ще слави, заедно с ангели и всички праведни души, името на Триединнаго Бога, Отца и Сина и Светаго Духа, сега и всякога и во веки веков.

Амин”

Всеки, който има усещането, че е попаднал в дупка, нека да чете тази молитва 40 дена сутрин.

************

сподели бутон

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. E tova se kazva pomost.kogato otnovo si padnal i Bog ti podava desnicata si.Velik i milostiv si Gospodi. Slava Tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.