Най-точните характеристики, описващи всяка зодия (III част)

0
408

Вероятно ще разпознаете поне няколко от характеристиките за вашия зодиакален знак

Всяка зодия има своите специфични характеристики.

Добре е да сте наясно с положителните и отрицателните черти на всеки един от представителите на зодиака. Ето ги и тях:

Везни
Представителите на тази зодия не могат да живеят без партньора си. споровете ги изнервят и поради тази причина ги избягват. Често пъти се съгласяват с отсрещната страна не защото са съгласни, а за да избегнат спора. Ако са убедени в правотата си, са готови да нарушат всеки принцип. Могат да убедят всекиго във всичко. Вярват в твърдението, че красотата ще спаси света. Те са изключително ведри хора и почти винаги са в отлично настроение.
Непрекъснато са разкъсвани от колебания и самите са наясно, че човек нито е само добър, нито само лош.
Често се колебаят и не могат да решат от кой отбор са до края на футболния мач.

Вероятно ще разпознаете поне няколко от характеристиките за вашия зодиакален знак
Вероятно ще разпознаете поне няколко от характеристиките за вашия зодиакален знак

Скорпион
Ако някой от тази зодия ви ужили, ще го направи с удоволствие. Те се пазят от всеки камък, тъй като вярват, че там винаги се крие змия. Трябва да им дадете сериозна причина, за да видите усмивката им. Скорпионът обича да обича и „убиват” с изисканите си жестове. Може да не ви ухапе, ако му се доверите и успеете да спечелите и неговото доверие. Не обичат да изразяват явно чувствата си. Готови са да помогнат на всеки, който след това ще им бъде благодарен. Обичат да бъдат център на вниманието. Точно като кактусите те са готови да разтворят цвета си само за определени хора.



Стрелец
Стрелците вярват, че всички хора са добри. Те никога не забравят онези, които са им помогнали в труден момент. Обожават да пътуват. Ако смятат нещо за дребно, изобщо няма да се захванат с него. Те са категорични, че никой няма право да им се сърди и смятат, че трябва да бъдат обичани, защото го заслужават. Рядко съжаляват за нещо, което са направили. Следват неотлъчно принципа, че с работата се гордеят само онези, които няма с какво друго да се похвалят. Избягват излишните тревоги и смятат, че всеки трябва да изпълнява задълженията си, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.