Скромна ли: Ето какви ги е вършела Моника Валериева и с кого!

1
436

Моника Валериева наистина се оказа универсална

Моника Валериева пророни крокодилски сълзи в Къщата на ВИП Брадър, за да се изкара скромно девойче. Плеймейтката люто се закани на „обидите” на режисьора Люси Иларионов. Пухкавелкото каза в прав текст в Изповедалнята, че моделката си изкарва прехраната с най-древната професия. И участието на Моника Валериева във ВИП Брадър е, за да си повиши цената.

Режисьорът на клипове за чалга певици заяви още, че без ден трудов стаж тя се радва на лъскав живот, бръмчи по тузарски дестинации и връща опънати возила на чичко паричковци, ако се развалят, пише HotArena. Думите му засегнаха Моника, която вътре се правеше непрекъснато на жертва, въпреки че влезе като мъжемелачката, която краде чужди мъже.Тя дори се разплака, заради мисълта как тези нападки на Люси ще се отразят на родителите й и на най-близките й хора.

Моника Валериева умее да акостира и на двата бряга
Моника Валериева умее да акостира и на двата бряга

С лисичото си поведение все пак успя да вкара в капана на съчувствието Ернестина Шинова и дует „Ритон”, от които получаваше постоянно покровителство.Оказа се, че брюнетката наистина е такава, каквато я описа Люси и си вади хляба с най-милото си.

Бръмчалката не отказвала ласки дори и на собствения си пол. Дупничанката още на невръстните 17 години опитала сладостите от близостта си със собствения си пол. Това се случило на купон, на който тя си разменила доста по-горещи ласки със своя съученичка.



Случката не била инцидентна, защото след това тя често се оказвала в леглото с друга жена.Дори заживяла при богата любовница, като на неин гръб си живуркала нашироко. Паралелно с това акустирала и при мъже, като заменяла всеки следващ за по-тлъст портфейл.Влечението на Моника Валериева към двата пола е широко известно в хайлайф средите.

Плеймейтката не отказвала креватни ласки и в тройки. Ползвателите на услуги за възрастни добре знаели за способностите на Моника Валериева, която определяли като разкрепостена, любопитна и жадна за финикийски знаци.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Как може да занимават България с такова ИЗСЧАДИЕ!? милиони стойносни хора има в тая държава тая ли занимаваме хората?!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.