Цирк в Къщата: Виж какво отказа Луна на съквартирантите!

0
557

Луна упорито продължава играта или напротив

Луна наистина спретна апетитна баница, за да посрещне премиера, т.е. бъдещия й жених. Певицата заяви, че докато е точила корите не е пяла, но пък щом Бойко Борисов прекрачи прага на Къщата, ще го посрещне с песен.

Луна не забрави все пак да се изфука с апетитната вкусотия пред камерите.Зад гърба й актьора Станимир Гъмов не спря да се кълчи и да прави смешни физиономии, като веднага застиваше, щом алга антиката се обърнеше.За да бъде циркът пълен и поп фолк дивата от зората на чалгата да не се усети, ВИП Брадър поиска от всички да се изтупат кой как може.Повечето от съквартирантите се барнаха в стил грънч, като надолу бяха в анцузи и джапанки, а горе официално.

Луна майстори баница за премиера
Луна майстори баница за премиера

Луна пък измоли от Големия брат да се вее и българското знаме. А за една наистина по-тържествена обстановка, съквартирантите в един глас запяха химна.Вместо държавния глава обаче, в уречения час гласът на ВИП Брадър заяви, че той няма да дойде заради неотложни ангажименти. Това не разстрои особено кандидат младоженката, която подкани всички да си хапнат от баницата. За да бъде заблудата пълна, Гъмов бе посочен от ВИП Брадър да каже на Луна, че гласът наистина е бил на Борисов.

Съквартирантите надминаха себе си в лъжата, че наистина Бойко Борисов е обърнал внимание на чалга дивата. Луна също даде всичко, за да повярват те, че наистина се е вързала на обяснението на премиера. Дали обаче чалга иконата не играе, а наистина мисли, че Борисов й е обърнал внимание и е обещал лична среща, за да уточнят детайлите около сватбата им? Определено част от съквартирантите са убедени, че ако наистина Луна вярва в това, категорично си е за диагноза.



След като излапаха баницата на премиера, на другия ден Къщата отново се разтърси от яки скандали. Денят бе определен за чистене. Този път сблъсъкът бе между Луна и иначе кроткия американски баровец Джино. Тираджията обвини певицата, че отново е болна, когато останалите съквартиранти чистят Къщата. Директно милионерския наследник й каза, че е мързелива, а тя, че няма маниери и никакво възпитание. Нещата ескалираха, но въпреки кавгата Луна устоя на своето-да не чисти и мие в Къщата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.