Паранормален изследовател улови призрак?

0
374

Паранормалният изследовател Робърт Бес твърди, че е уловил мистериозна същност, подобна на призрак, намираща се понастоящем в специален електромагнитен контейнер, създаден от самия него

Според Робърт Бес залавянето на зловещия призрак е станало на 16 септември тази година в една изоставена фабрика в Бостън, където преди това многократно са били наблюдавани различни странни явления – чуват се силни почуквания, различни предмети (дъски, камъни и др.) летят във въздуха.

Бес отива във въпросната фабрика късно през нощта, вземайки със себе си и своето изобретение, създадено от него шест години преди това – контейнер за лов на призраци, който ги улавя и задържа посредством силни електромагнитни полета. В едно от помещениятая на изоставената постройка той наистина дочува някакви странни звуци и незабавно включва устройството, в резултат на което малко след това звуците внезапно изчезват.

Едва прибирайки се у дома обаче, паранормалният изследовател установява, че в контейнера действително се е уловило нещо, което прилича на призрак. Макар и с голям опите през годините, той признава, че първоначално изпитва силен страх, виждайки полупрозрачния силует, но наред с това се и зарадва, че усилията му най-после са възнаградени. Впоследствие установява, че това не е човешки дух, а някаква негативна същност, която обаче не притежава голяма сила.

призрак
Тайнственият призрак в контейнера



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.