Помните ли Twin Peaks? Предстои да се завърне при нас

0
255

Имаше времена, когато Twin Peaks ни караше да тръпнем в очакване, но и в страх, защото криеше толкова много непонятни за нас тогава мистерии

И а през нощта някои сънуваха кошмари, защото се страхуваха да не се появи и в тяхната спалня от нищото страховитият Боб, върнаха ни години назад от http://hicomm.bg.

В момента снимат нови серии на Twin Peaks, за да направят продължение, което ще бъде разпространено по света.

През 90-те години на 20 век по телевизията се излъчи сериалът  Twin Peaks, дело на режисьорите Дейвид Линч и Марк Фрост.

Twin Peaks
Twin Peaks се завръща скоро на екран

Малкото градче Туин Пийкс (върхове близнаци) е сгушено в красива борова гора.Спокойно на пръв поглед, никой не подозира какви мистерии и тайни крие то.

За да разследва неочакваното убийство на 17-годишната Лора Палмър, дъщеря на известен в градчето адвокат, в Туин Пийкс пристига известният следовател Дейл Купър (актьорът Кайл Маклоклан, известен още от “Сем. Флинтстоун” и “Отчаяни съпруги”).

Той се оказа необикновен човек, защото притежава свръхестествени способности и е изключително сензитивен.

За нас българите това беше необикновен сблъсък с тази материя на свръхестественото.

Към онзи момент в България беше известна само Ванга като пророчица.

Twin Peaks
Главните герои от Twin Peaks – агент Дейл Купър и Одри Хорн

Църквата беше забранена и ние не познавахме празниците и ритуалите. Не ходехме на поклонения по манастирите.

За американците тези мистерии не са били непонятни. Там медиуми и хора с подобни способности, които могат да контактуват с Отвъдното, се срещат доста много.

Американците разполагаха и с богата литература по тези въпроси.

Но вече и в България можете да получите нужното познание. Ако не чрез четене на книги, то поне чрез предаването “Въпрос на гледна точка”, което се излъчва всеки вторник от 19:30 часа по news7.

Водещият Стойчо Керев е поканил Христо Нанев – писател, който се занимава с хипноза на хора. Връща ги в предишните им прераждания.

Основната тема е живот след смъртта и прераждане. Казаното от Христо Нанев е много поучително, интересно и важно. Епизод можете да изгледате на видеото най-долу ТУК.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.