Знаете ли как да тълкувате знаците на съдбата?

0
566

Съдбата на всеки един от нас е предопределена, просто трябва да можем и да знаем как да разчитаме нейните знаци

Всеки един от нас е усещал дни, в които сякаш всичко му се подрежда повече от добре, а в други все едно целият свят се е обърнал срещу него и в нищо не му върви. Може би в подобни ситуации пръст има съдбата, която предопределя как ще протече животът ни и нарежда събитията в него по един или друг начин.

Днес ще ви разкрием какви знаци ни представя съдбата и се научим как да ги откриваме и да ги разгадаваме, пише NewAge.

Всеки един от нас е пътувал с кола и е попадал в зелена вълна. Накъдето и да поеме, всички светофари светват зелено и така не губите време в трафика и задръстванията. Това е положителен знак и трябва да се възползвате от благоразположението на съдбата.

В този ден с каквото и да се захванете, ще ви върви. В обратната ситуация, ако постоянно попадате на червено, то трябва да внимавате, особено в новите начинания.



sadba
Знаците от съдба са важни

Ако край себе си виждате повтарящи се числа – например на номера на колата пред вас или на часовника на ръката ви или в автомобила, това също е позитивен знак от съдбата.

Заглеждали сте се в небето и сте виждали облаците в причудливи форми. Когато разпознаете в небето облаче във формата на сърце, на цвете или просто на нещо красиво, то бъдете сигурни, че съдбата е благоразположена към вас.

А сега се замислете, случвало ли ви се е да си помислите за някого – за свой познат, приятел, роднина или колега, и той ей така да се появи пред вас. Ако отговорът ви е положителен, то това означава, че интуицията ви е силно развита и енергията ви трепти на честоти, които са много близки до тези на Вселената – а какъв по-добър знак от съдбата от този.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.