Лесен и изумително точен тест

0
256

Ще останете изненадани от резултатите

Този тест ще разкрие доста изненадващи неща за хората, които са важни за вас.

По една или друга причина кръгът от познати и приятели търпи постоянни промени. Някои хора връхлитат живота ни, докато други го напускат.

При все, че с напредването на възрастта контактите в телефона ви се увеличават, с този тест ще разберете кои са наистина близките за вас хора. С изненада ще откриете, че социалният ви кръг далеч не е толкова голям, колкото сте си мислили.
Преди да прибегнете към решаването на този тест вземете един квадратен лист и напишете в средата му своето име и го заградете в кутийка.

Ще останете изненадани от резултатите
Ще останете изненадани от резултатите

Следвайте внимателно всяка една инструкция оттук нататък, без да хитрувате и да поглеждате края на теста.
След като вече сте написали името си, запишете произволно имената на хората, които изникват в мислите ви. Можете да напишете само няколко имена или да запълните листа с такива. Важното е да се доверите на инстинкта си и да пишете имената в реда, в който ви идват на ум и там, където ви дойде отвътре.



За да получите точен резултат от този тест най-добре ще да не се опитвате да предугаждате резултатите. Ако искате можете да изпишете целият лист с имена.

Идва ред на следващата стъпка – прекарайте хоризонтална линия по средата на листа, така че да мине през кутийката, с която сте заградили вашето име.
Сега изберете по едно произволно име от двете части на листа и ги заградете с кръг. Няма да е грешка, ако заградите и повече имена, но не забравяйте, че трябва да са и от двете части на листа.

Името (имената), които заградихте в горната страна на листа в края на този тест, са на хората, които уважавате истински или смятате, че ви превъзхождат по някакъв начин.
Точно обратното важи за имената в долната част – не изпитвате никакво уважение към тях и ги приемате като даденост. Понякога дори си позволявате да ги гледате отвисоко, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.