Стивън Хокинг направи страховити разкрития за извънземните

0
478

Физикът има известни опасения по темата с инопланетяните

Съвременният гений Стивън Хогинг направи страховити разкрития за извънземните.

Според Стивън Хокинг, ако наистина съществува извънземен разум, то по всяка вероятност основната цел на пришълците ще бъде унищожението на човешката раса като се опитат да колонизират планетата ни.

Геният е на мнение, че извънземните представляват потенциална заплаха за човечеството. Ако дойдат на Земята съществува голяма вероятност да ни погубят и да превърнат света в коренно различно място от това, което познаваме.
Физикът, придобил световна известност изпитва опасения, че това, което ще се случи, когато извънземните дойдат на Земята ще е много по-страшно от това, което се случи, когато Колумб откри Америка.

Физикът има известни опасения по темата с инопланетяните
Физикът има известни опасения по темата с инопланетяните

Стивън Хокинг смята извънземните за номади, които търсят нови светове точно както правим и ние.
Физикът допуска, че и извънземните са разумни същества. Според някои теории пък нивото им на интелект и техника надхвърля неколкократно нашето.
Проф. Стивън Хокинг твърди, че когато дойде това време, хората от Земята ще трябва да търсят шанс за живот на други планети. Човечеството може да се спаси от гибел чрез потенциална колонизация на Марс и дори на Венера.



Вероятно това ще е единственото спасение за човечеството не само при настъплението на извънземните, а и при евентуално разрушително природно бедствие, за което винаги съществува риск предвид драстичните промени в климатичната обстановка.
От това лято и Стивън Хокинг се включи в проекта за търсене на извънземни, който е финансиран от милионера от Русия – Юрий Милне. Той инвестира сто милиона долара в издирването на извънземен разум, тъй като вярва, че все някъде във вселената има цивилизации, които да по-напреднали от нас и биха могли да ни научат как да използваме по-ефективно ресурсите, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.