Нели Конуей дава съвети как да подобрите своето финансово положение

0
1139

Докато живеем във времена, в които финансите са важни, включително и за нашето духовно развитие, Нели Конуей идва на помощ

nelly
Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей изпрати това писмо.

Публикуваме текста на Нели без редакции и промени.

„Ако имате мечта за това колко пари искате да правите на година, повтаряйте няколко пъти на ден следното потвърждение:

„Аз работя за … сумата … на година. Парите идват лесно при мен и аз използвам талантите си за да се радвам на добре заплатена работа.“



Напишете вашия лист с позитивни потвърждения, прибавете мечтите си за дом, любов, семейство, деца, работа, творчески изяви, всичко, за което сърцето ви копнее.

Прочете на глас листа на мечтите си всяка сутрин няколко пъти, повторете ги няколко пъти. Не се опитвайте да уверите себе си, че това е истината.

Някои хора нямат успех с потвържденията, защото се опитват да насилят потвържденията, което води до повече съпротивление в съзнанието.

Градината на подсъзнанието не е обвързана с истината или реалността и ще приеме всичко, което посадите в него стига да преминете съзнателния ум.

Това може да стане чрез повторение и практика. Повтаряйте новото желание отново и отново докато пазачът – съзнанието, се умори и ви допусне до градината на подсъзнанието, където можете да посадите вашите нови семенца дълбоко в подсъзнанието.

Веднъж като са там, вашият съзнателен ум ще ги приеме и те ще станат вашите нови вярвания, мисли и успешно бъдеще. Ключът е – каквото и потвърждение да си повтаряте всеки ден, то ще влезе дълбоко в подсъзнанието ви. И ще стане ваша реалност. Затова са много важни думите, но и мислите ви, те стават вашата реалност.

Мантрата, която си повтаряте, става ваше настояще и бъдеще. Тя привлича хора и изживявания, които да я подкрепят.

Вселената вибрира на същите честоти както вашите. Мислите ви, емоциите ви, чувствата ви, думите ви се отпечатват в аурата ви, чиято вибрация привлича енергия каквато вие сте изпратили във Вселената.“

Благодарим на Нели Конуей за полезните съвети, които сподели с нас!

На видеото Нели Конуей демонстрира медитация, свързана с подобряване на финансовото положение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.