Нели Конуей ни дава съвети как да подобрим своето финансово положение

0
29

Докато живеем във времена, в които финансите са важни, включително и за нашето духовно развитие, Нели Конуей идва на помощ

Не става дума за алчност или материализъм, а желанието на всеки човек да бъде икономически независим, за да може да си позволи онези интелектуални или духовни занимания, които са му необходими.

Животът поскъпва и това е факт. След като БПЦ вдигна цените на свещите, положението наистина не е розово.

Много българи имат желание да посещават музеи, археологически обекти и други забележителности, за да могат да възпитават и в своите деца дух на национализъм, но и това е трудна задача, защото горивата са скъпи, винетките вече са много по-високи, данъците за превозните средства скочиха, цените на автомобилните застраховки също.

Ако едно 3 или 4-членно семейство иска да пътува с личния си автомобил из страната и да си плаща билетите за музеите през 2016 г., това се превръща в твърде трудна задача, защото заплатите не се повишават, а и безработицата все още е голяма.Ето какво ни съветва Нели Конуей:

nelly
Сн. личен архив на Nelly Coneway

“Ако имате мечта за това колко пари искате да правите на година, повтаряйте няколко пъти на ден следното потвърждение:

“Аз работя за … сумата … на година, парите идват лесно при мен и аз използвам талантите си за да се радвам на добре заплатена работа.”

Напишете вашия лист с позитивни потвърждения, прибавете мечтите си за дом, любов, семейство, деца, работа, творчески изяви, всичко, за което сърцето ви копнее.

Прочете на глас листа на мечтите си всяка сутрин няколко пъти, повторете ги няколко пъти. Не се опитвайте да уверите себе си, че това е истината.

Някои хора нямат успех с потвържденията, защото се опитват да насилят потвържденията, което води до повече съпротивление в съзнанието.

Градината на подсъзнанието не е обвързана с истината или реалността и ще приеме всичко, което посадите в него стига да преминете съзнателния ум.

Това може да стане чрез повторение и практика. Повтаряйте новото желание отново и отново докато пазачът – съзнанието, се умори и ви допусне до градината на подсъзнанието, където можете да посадите вашите нови семенца дълбоко в подсъзнанието.

Веднъж като са там, вашият съзнателен ум ще ги приеме и те ще станат вашите нови вярвания, мисли и успешно бъдеще. Ключът е – каквото и потвърждение да си повтаряте всеки ден, то ще влезе дълбоко в подсъзнанието ви и ще стане ваша реалност. Затова са много важни думите, но и мислите ви, те стават вашата реалност.

Мантрата, която си повтаряте, става ваше настояще и бъдеще, и привлича хора, и изживявания, които да я подкрепят.
Вселената вибрира на същите честоти както вашите. Мислите ви, емоциите ви, чувствата ви, думите ви се отпечатват в аурата ви, чиято вибрация привлича енергия каквато вие сте изпратили във Вселената.”

Благодарим на Нели Конуей за полезните съвети, които сподели с нас!

На видеото Нели Конуей демонстрира медитация, свързана с подобряване на финансовото положение.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.