Седмичен хороскоп от 6 октомври до 12 октомври 2014 г. – 1 част

0
358

Вашият седмичен хороскоп (от 6 октомври до 12 октомври 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица можете спокойно да пристъпите към изпълнението на нов проект, особено ако обещава финансови придобивки. Само запазете в тайна своите делови планове. Намеренията си за личния живот обсъждайте с приятели и ще получите добър съвет. Почивните дни се очертават спокойни, намерете време за приятна разходка в добра компания .

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица е благоприятна за сделки и важни разговори. През следващите дни пътуването ще ви донесе нови преживявания и запознанства. Опитайте се реално да прецените своите сили и не се натоварвайте с непосилни за изпълнения дела и обещания. Побързайте да приключите със задачите преди уикенда, който трябва да посветите на семейството .

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) В търсене на справедливост, постарайте се да избегнете излишни конфликти – ще тържествувате малко по-късно, а дотогава пазете силите си. През настоящата седмица е полезно да се доверите за важните решения на други хора. Успехът ви е гарантиран, но ако работите в екип. Не се поддавайте на емоциите и отложете сантименталните признания за по-благоприятно време!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп първите дни на настоящата седмица са благоприятни за справяне с много от натрупаните проблеми. Не всичко е идеално, но най-важното е да не губите кураж. Трудностите сега са временно явление. Може да получите подкрепа от неочаквани места, но дали ще се случи – това зависи изцяло от вас и вашето отношение. Посветете уикенда на приятелите, отдайте се на културни развлечения.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Не отстъпвайте от набелязаните планове и тогава има възможност успешно да ги реализирате. През настоящата седмица може да ви се усмихне късметът, но главното е да го задържите. Настъпва важен период и трябва да се отнасяте отговорно към всичко. Постарайте се да контролирате емоциите, като избягвате конфликтни ситуации.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскопи през настоящата седмица има вероятност за професионално издигане и успех в различни области. Винаги се намират хора, които да завиждат, така че е по-добре да не афиширате своите постижения. Продължавайте спокойно и уверено в избраната посока! Използвайте уикенда, за да внесете повече уют и топлина в дома си и в отношенията с хората, които означават много за вас!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.