Палецът на мъжа издава много за него

0
251

Открийте какъв е палецът на вашата половинка

Всеизвестен е фактът, че палецът може да издаде много за афинитета и амбициите на човека пред вас.

Специалистите по хиромантия обаче твърдят, че има пряка връзка между начина, по който изглежда палецът на мъжа и поведението му в любовната връзка.

Ако палецът на вашата половинка прилича на първия от трите на картинката (А) – първата половина на пръста е по-дълга от втората, това означава, че е верен партньор. Умее да бъде притежаван, но пък за сметка на това любовта му не трае дълго, тъй като често се влюбва в друга. Бъдете особено внимателни, защото тези мъже често си позволяват да преминат границите и постоянно да досаждат на дамата до тях.

Открийте какъв е палецът на вашата половинка
Открийте какъв е палецът на вашата половинка

Ако показалецът на вашия мъж прилича на втория от картинката (В) – първата половина е дълга, колкото и втората, това издава, че човекът до вас непрестанно крои планове. Той има специфичен начин за осъществяването им, но в крайна сметка важна е крайната цел.
Обективен е дори на фронта на любовта и не позволява да бъде воден от емоциите. Никога няма да се забърка във връзка, която би нарушила самочувствието му.



При положение, че палецът на половинката ви прилича на третия от картината (С) – втората половина е по-дълга от втората, това означава, че човекът до вас е мил и добър. Често се увлича в любовта и заради това понякога пропуска добри шансове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.