Грозно! Дует „Ритон” се нахвърли на Кичка (Ето с какво се замериха)

0
265

Дует Ритон здраво захапа Кичка Баодурова

Дует Ритон запали огън срещу колежката си Кичка. Естрадната прима стана най-мразената в Къщата на Големия брат. Това показаха и номинациите, които удариха рекорда. Почти всички съквартиранти посочиха Кичка, а до нея, на второ място е и чалга иконата Луна.

„Не съм почитателка на Кичка Бодурова. На заяждането на дует Ритон и по-точно на Здравко минаха всякакви граници. Грозно и дребнаво е! Лошо е, че подкокоросват и другите, които се кефят от скандалите. Но Кичка е боец, а Ритоните се дразнят, че тя пее по-добре от тях”, около това мнение се обединяват повече от коментарите във Фейсбук.

Кавгата между естрадните величия премина отдавна от добрия тон в гадно махленско надцакване. Ябълката на раздора се оказа зала „Сизър Палас”, където Здравко от „Ритон” обвини Кичка, че изобщо не е помирисвала. Оказа се, че колежката му наистина е извисявала глас там, през 1999 година, когато тя е носела друго име. След основния ремонт й дават настоящото име и тогава за първи път в обновената зала пее Селин Дион.

Дует Ритон яко захапа Кичка Бодурова
Дует Ритон яко захапа Кичка Бодурова

Естрадните величия не спряха да се нокаутират и с лични нападки. В тези словесни атаки, които окончателно изхвърлиха мира и спокойствието в Къщата, останалите съквартиранти станаха неми свидетели на грозните разпри. Като силен водач на стадото Здравко от „Ритон” обедини почти всички около себе. Дори и тези, които колебливо подкрепяха Бодурова, вече й обърнаха гръб.



Недостойно и пошло е и отношението на Иво Танев. Гологлавият, преминал в нафталина, шоумен също яростно кълве естрадната прима, въпреки безспорното доказателство, че умее да пее и е изнасяла концерти там, където крака на Танев едва ли е стъпвал.

Определено напрежението между дует Ритон и Кичка Бодурова взима застрашителни размери. Тази вечер ще чуем и неудобните въпроси, с които звездния дует смята да „застреля” своята колежка. Очаква се Къщата на ВИП Брадър да бъде озарена от емоции.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.