Грозно! Дует „Ритон” се нахвърли на Кичка (Ето с какво се замериха)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Дует Ритон здраво захапа Кичка Баодурова

Дует Ритон запали огън срещу колежката си Кичка. Естрадната прима стана най-мразената в Къщата на Големия брат. Това показаха и номинациите, които удариха рекорда. Почти всички съквартиранти посочиха Кичка, а до нея, на второ място е и чалга иконата Луна.

„Не съм почитателка на Кичка Бодурова. На заяждането на дует Ритон и по-точно на Здравко минаха всякакви граници. Грозно и дребнаво е! Лошо е, че подкокоросват и другите, които се кефят от скандалите. Но Кичка е боец, а Ритоните се дразнят, че тя пее по-добре от тях”, около това мнение се обединяват повече от коментарите във Фейсбук.

Кавгата между естрадните величия премина отдавна от добрия тон в гадно махленско надцакване. Ябълката на раздора се оказа зала „Сизър Палас”, където Здравко от „Ритон” обвини Кичка, че изобщо не е помирисвала. Оказа се, че колежката му наистина е извисявала глас там, през 1999 година, когато тя е носела друго име. След основния ремонт й дават настоящото име и тогава за първи път в обновената зала пее Селин Дион.

Дует Ритон яко захапа Кичка Бодурова

Дует Ритон яко захапа Кичка Бодурова

Естрадните величия не спряха да се нокаутират и с лични нападки. В тези словесни атаки, които окончателно изхвърлиха мира и спокойствието в Къщата, останалите съквартиранти станаха неми свидетели на грозните разпри. Като силен водач на стадото Здравко от „Ритон” обедини почти всички около себе. Дори и тези, които колебливо подкрепяха Бодурова, вече й обърнаха гръб.Недостойно и пошло е и отношението на Иво Танев. Гологлавият, преминал в нафталина, шоумен също яростно кълве естрадната прима, въпреки безспорното доказателство, че умее да пее и е изнасяла концерти там, където крака на Танев едва ли е стъпвал.

Определено напрежението между дует Ритон и Кичка Бодурова взима застрашителни размери. Тази вечер ще чуем и неудобните въпроси, с които звездния дует смята да „застреля” своята колежка. Очаква се Къщата на ВИП Брадър да бъде озарена от емоции.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар