Скелети на великани откриха водещи археолози

0
606

Огромните скелети на великани са откарани за експертизи

Огромни скелети на великани откриха учените и ги изпратиха в Германия за анализи Сн: ФБ

Ако някой се съмнява дали великаните са съществували, вече не трябва да го прави.

Ръстът е от 213 до 243 сантиметра.

Джунглите около Амазонка в Чили и Еквадор се оказаха благодатни за учените, защото там бяха открити няколко скелети на великани.

При първоначалните проучвания учените смятат, че тези скелети са на възраст от 600 до 700 години. Но те с огромен ентусиазъм очакват какво ще покажат лабораторните изследвания, писа чуждата преса.Изследванията ще бъдат извършени в лаборатория в Германия.

Тази находка ще обогати знанието за живота на Земята и ще разкрие много неподозирани тайни. Защото освен ДНК и други анализи, учените са в състояние да направят пластики на черепите и на телата. По този начин ще ни покажат как точно са изглеждали тези хора.

В България от много години подобни реконструкции правеше проф. Йордан Йорданов, директор на Националния антропологически институт в София.

Той е изваял лицата на най-големите български революционери като Георги С. Раковски, Бачо Киро Петров, Цанко Дюстабанов,  Капитан дядо Никола  и други.

Също така тракийски принцеси и други хора от античността са оживели, благодарение търпението и таланта на проф. Йорданов.

И от видеото долу ще научите изключително любопитни факти за великаните.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.