Ето как можете да получите предложение за брак според зодията на мъжа (I част)

0
448

Всяка зодия има своите специфични изисквания

Вероятно повечето представителки на нежния пол мечтаят да получат предложение за брак от своя избраник.

Астролозите дават няколко съвета, чрез които да успеете да получите така мечтаното предложение за брак от мъжа на сърцето ви спрямо неговата зодия.

Овен
Ако искате да получите предложение за брак от мъж Овен, трябва да бъдете много различна, непредсказуема и спонтанна, тъй като само по този начин можете да го впечатлите.
Тези мъже си падат по загадъчни жени и обичат постоянно да бъдат изненадвани.

Телец
От тези мъже ще получите предложение за брак само, ако му гарантирате спокойствие и комфорт. Те имат нужда от честна, достойна и силна половинка до себе си. ако сте безразсъдни, нямате никакви шансове.



Всяка зодия има своите специфични изисквания
Всяка зодия има своите специфични изисквания

Близнаци
За да ви предложи брак, Близнакът трябва да е сигурен, че вие сте много специална жена. Освен това трябва да сте изключително страстна, внимателна и умна, за да го впечатлите.
От огромно значение за тези мъже е да могат да ви се доверят и да споделят всичко с вас.

Рак
Дайте внимание и нежност на тези представители на зодиака и бракът ви е почти в кърпа вързан. За да го накарате да прави всичко за вас, трябва да бъдете по-недостъпна. Тези мъже обичат предизвикателствата и непрестанно се стремят към недостижимото.

Лъв
За да получите предложение за брак от мъж Лъв, трябва да сте доста интересна и да се отличавате по някакъв начин от масата. За да спечелите вниманието му трябва да сте забавна и позитивна. Не спирайте да му засвидетелствате подкрепата си, тъй като тя е от огромно значение за него.

Дева
Този мъж има нужда от половинка, на която може да разчита безрезервно. Ще го омаяте с търпеливост, спокойствие, доброта, организираност и отзивчивост.
Ако го накарате да се почувства единствен, ще бъде завинаги ваш. Внимавайте, защото са много раними, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.